FourKites benoemt nieuwe executives om op klanten gerichte innovatie te versnellen

FourKites appoints new executives to accelerate customer-driven innovation (Graphic: Business Wire)

AMSTERDAM--()--FourKites maakte vandaag nieuwe toevoegingen bekend aan haar team van senior leiders om klantenwaarde te maximaliseren. De veteraan uit de technologiesector Sean Fallon keert naar FourKites terug als Chief Strategy Officer om strategie aan te sturen en continue groei te ondersteunen. Chief Product Officer Priya Rajagopalan neemt een uitgebreide functie voor haar rekening waarin klantenactiviteiten en productontwikkelingsteams strikt op elkaar worden afgestemd om klantenwaarde te maximaliseren. Verder treedt Mike DeAngelis (die vanuit Denemarken actief is) toe als Hoofd voor Internationale Oplossingen met aandacht voor de oceaan, gezien zijn vroegere activiteiten bij Maersk, WiseTech Global en project44.

De 1.200 klanten van FourKites vertegenwoordigen een aantal van de grootste en zeer complexe toeleveringsketens ter wereld, en het platform dient meer dan 50% van de Fortune 500.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Scott Johnston
Directeur Europese PR FourKites
+31 62 147 8442
scott.johnston@fourkites.com

Contacts

Scott Johnston
Directeur Europese PR FourKites
+31 62 147 8442
scott.johnston@fourkites.com