Ultradunne elektrische staalstrips van NIPPON KINZOKU Group garanderen gering verlies en compactere mogelijkheden voor een voedingssysteem met hernieuwbare energie en de hogefrequentieomvormer

Grain Oriented Electrical Steel Strip (GT Series): It has high magnetic flux density and contributes to downsizing of reactors. Non Grain Oriented Electrical Steel Strip (ST Series): It has low core loss and high magnetic flux density. (Graphic: Business Wire)

TOKIO--()--NIKKINDENJI KOGYO CO., LTD., onze dochteronderneming, is de enige fabrikant in Japan van ultradunne elektrische staalstrips (3% siliconestaal) met een dikte van minder dan 0,1 mm. We hebben meer dan 50 jaar ervaring in de productie en de verkoop van ultradunne elektrische staalstrips. Verder ontwerpen we kernen en diverse reactoren dankzij vele jaren gecultiveerde ontwerptechnologie, en bieden deze producten aan, waaronder ook prototypes. De markt van elektrische voeding op basis van hernieuwbare energie en de markt van hogefrequentieomvormers uitten recent een behoefte aan geringer verlies en compactere mogelijkheden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Afd. verkoopsontwikkeling
NIPPON KINZOKU CO., LTD.
E-mail: nikkin-overseas@nipponkinzoku.co.jp
https://www.nipponkinzoku.co.jp/en/inquiry

Contacts

Afd. verkoopsontwikkeling
NIPPON KINZOKU CO., LTD.
E-mail: nikkin-overseas@nipponkinzoku.co.jp
https://www.nipponkinzoku.co.jp/en/inquiry