Anomali kondigt samenwerking met de Infinigate Group aan om het EMEA-klantenbestand uit te breiden

REDWOOD CITY, Calif.--()--Anomali, koploper in het moderniseren en schalen van beveiligingsoperaties, kondigt zijn samenwerking aan met de Infinigate Group, de EMEA value-add distributeur gespecialiseerd in cyberbeveiliging, beveiligde netwerken en beveiligde cloud. Infinigate zal met onmiddellijke ingang het Security Operations Platform van Anomali distribueren naar haar verkooppartners in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Frankrijk. Deze samenwerking bouwt voort op de succesvolle samenwerking van Anomali met StarLink, dat nu deel uitmaakt van de Infinigate Group.

Traditionele SIEM's (Security Information and Event Management) kunnen niet worden opgeschaald om aan de moderne beveiligingsbehoeften te voldoen. Dit legacy-instrument is ontworpen voordat de cloud een operationeel model van het hedendaagse bedrijfsleven werd, het kan vaak moeite hebben om zinvolle resultaten in een versneld tijdsbestek te leveren, als gevolg van de enorme hoeveelheid verzamelde telemetrie die nodig is om een effectieve beveiligingsstatus te handhaven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
AnomaliPR@icrinc.com

Contacts

Media
AnomaliPR@icrinc.com