Confluent Medical ondervindt dramatische verbeteringen op gebied van zichtbaarheid en efficiëntie van toeleveringsketen

Kinaxis stelt het medische technologiebedrijf in staat om producten sneller in handen van patiënten te krijgen

OTTAWA, Ontario--()--Confluent Medical, een toonaangevende materiaalwetenschaps-, ontwikkelings- en productiepartner voor fabrikanten van medische apparatuur ('OEM’s'), heeft met Kinaxis aanzienlijke verbeteringen ervaren in zijn end-to-end supply chain. De innovator op het gebied van de medische technologie (medtech), die levensreddende implantaten, minimaal invasieve toedieningssystemen en andere medische hulpmiddelen levert, heeft Kinaxis® in augustus 2023 geïmplementeerd met de hulp van Genpact en dankt de toegenomen zichtbaarheid en efficiëntie aan het partnerschap.

Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerp, de ontwikkeling en de grootschalige productie van op katheters gebaseerde apparaten en Nitinol-componenten – een gespecialiseerde metaallegering met superelasticiteit en vormgeheugen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediarelaties
Jaime Cook | Kinaxis
jcook@kinaxis.com
289-552-4640

Beleggersrelaties
Rick Wadsworth | Kinaxis
rwadsworth@kinaxis.com
613-907-7613

Contacts

Mediarelaties
Jaime Cook | Kinaxis
jcook@kinaxis.com
289-552-4640

Beleggersrelaties
Rick Wadsworth | Kinaxis
rwadsworth@kinaxis.com
613-907-7613