A Starr Insurance elítéli az Izraellel szembeni atrocitásokat

NEW YORK--()--Maurice R. Greenberg, a Starr Insurance elnök-vezérigazgatója a következő nyilatkozatot adta ki a közelmúltban Izrael ellen elkövetett támadással kapcsolatban:

„A Starr Insurance egyértelműen elítéli a Hamász által 2023. október 7-én, szombaton ártatlan izraeliek ellen elkövetett brutális atrocitásokat és az elrabolt túszok fogvatartását.

A több mint egy évszázados múltra visszatekintő globális kockázatkezelési tevékenységünk során sajnos már voltunk tanúi féktelen erőszaknak korábban is, de az emberi élet szentségének ilyen szintű semmibevételének csak nagyon ritkán. Határozottan szembe kell néznünk a gonoszsággal. A Hamász tetteit nem szabad összekeverni egyetlen civilizált csoport szabadság iránti jogos törekvéseivel sem. Ezek emberiesség elleni bűntettek.

A Starr kiáll Izrael Állam mellett, amikor az jogosan és kötelességből megvédi polgárait. Támogatjuk továbbá az egész Közel-Kelet minden olyan népét, amelynek a szabadság iránti törekvéseit nem kíséri erőszak, intolerancia és az emberi méltóság semmibe vétele.”

Amit a Starr Insurance-ról tudni érdemes

A Starr Insurance Companies (vagy Starr) a Starr International Company, Inc. tulajdonában lévő biztosítási és utazástámogatási vállalatok, valamint a C. V. Starr & Co., Inc. és leányvállalatai befektetési üzletágának közös marketing elnevezése. A Starr az egyik vezető biztosító és befektető szervezet, amely hat kontinensen végzi tevékenységét; operatív biztosítótársaságain keresztül a Starr vagyon- és baleset-, valamint baleset- és egészségbiztosítási termékeket, továbbá egy sor különleges fedezetet nyújtó terméket (repülési, tengeri, energia és a felelősségbiztosítási fedezeten felüli fedezetet nyújtó biztosítások) kínál. A Starr biztosítótársaságként működő, külföldi (amerikai egyesült államokbeli, bermudai, kínai, hongkongi, szingapúri, egyesült királysági, svájci és máltai) székhelyű leányvállalatainak mindegyike „A” (Kitűnő) minősítést kapott az A.M. Best hitelminősítő intézettől. A Starr Lloyd’s szindikátusának Standard & Poor szerinti minősítése „A+” (Erős).

Látogasson el a www.starrcompanies.com weboldalra vagy kövessen minket a LinkedIn-en és a Twitter-en.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Charlie Armstrong
Vice President, Marketing
charlie.armstrong@starrcompanies.com, 646.758.8308

Contacts

Charlie Armstrong
Vice President, Marketing
charlie.armstrong@starrcompanies.com, 646.758.8308