Konfer lanceert AI GRC voor wereldwijde AI-regelgeving

Konfer AI GRC is ontworpen om bedrijven te helpen bij het in kaart brengen, meten en beheren van al hun AI-activa in overeenstemming met NIST AI RMF, EU AI en andere compliance-wetten die onlangs zijn aangenomen.

MILPITAS, Calif.--()--Konfer, een in Silicon Valley gevestigd AI-bedrijf,, kondigt vandaag de lancering van Konfer AI GRC aan. Konfer brengt een Governance-by-Design raamwerk naar continue compliance om de adoptie van AI door bedrijven te versnellen. Konfer wordt aangestuurd door generatieve AI, zet beleid en regelgeving om in governance-controles en maakt een governance-playbook. Het helpt bedrijven om al hun AI-activa (data, modellen en apps) in kaart te brengen, meet in real time de risicopositie van de activa in overeenstemming met het governance-playbook en beoordeelt de conformiteit van deze activa met AI- en andere regelgeving.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor meer informatie contact op met: marketing@konfer.ai

Contacts

Neem voor meer informatie contact op met: marketing@konfer.ai