Interactive Brokers Group consolidateert EU-activiteiten in Ierland

Europese basis reageert op snelle regionale groei

GREENWICH, Conn. & DUBLIN--()--Interactive Brokers Group (Nasdaq: IBKR), een vooraanstaand internationaal makelaarsbedrijf, maakte vandaag de consolidatie bekend van haar Europese makelaarsactiviteiten met Interactive Brokers Central Europe (“IBCE”), gevestigd in Boedapest in Hongarije, waarbij haar klantenbestand en activiteiten met de activiteiten van Interactive Brokers Ireland (“IBIE”) worden samengevoegd.

De Groep verwacht dat de fusie van haar Europese activiteiten merkbare verbeteringen zal opleveren op het vlak van efficiëntie, terwijl haar belangrijke talentenpool en focus op regionale klanten behouden blijft. IB Ireland, gevestigd in Dublin en onder toezicht van de Centrale Bank van Ierland, zal de gefusioneerde bedrijfsactiviteit beheren, en IBCE zal verder haar expertise blijven geven aan klanten in het hele continent, vooral dan in Centraal- en Oost-Europa.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Interactive Brokers Group, Inc.
Media: Katherine Ewert, media@ibkr.com

Contacts

Interactive Brokers Group, Inc.
Media: Katherine Ewert, media@ibkr.com