Dubai Chambers onthult ‘The Deals Hub’ om wereldwijde handels- en investeringsmogelijkheden te ontgrendelen tijdens Dubai Business Forum

H.E. Abdul Aziz Al Ghurair, Chairman of Dubai Chambers (Photo: AETOSWire)

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten--()--Dubai Chambers heeft The Deals Hub onthuld, een nieuw impactgedreven platform dat een innovatieve ruimte creëert voor wereldwijde bedrijfsleiders en investeerders om partnerschappen en deals aan te kondigen tijdens het aankomende Dubai Business Forum, dat in november in Madinat Jumeirah plaatsvindt.

Gehost onder het beschermheerschap van Zijne Hoogheid Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vice-president en premier van de VAE en heerser van Dubai, zal het Dubai Business Forum belangrijke belanghebbenden uit de overheid en de particuliere sector over de hele wereld samenbrengen om strategische economische partnerschappen te verkennen, internationale netwerken te ontwikkelen en nieuwe horizonten te openen voor bedrijven, handel en investeringen.

De lancering van The Deals Hub creëert een speciale ruimte om belangrijke bedrijfsinitiatieven, partnerschappen en investeringen te smeden en aan te kondigen, met handtekeningen van hoge overheidsfunctionarissen, prominente figuren uit de publieke en private sector en vertegenwoordigers van de wereldwijde media.

Z.E. Abdul Aziz Abdulla Al Ghurair, voorzitter van Dubai Chambers, zei: "Het Dubai Business Forum creëert een uniek platform voor deals en investeringen die opwindende kansen zullen ontgrendelen en duurzame economische groei zullen bevorderen. De lancering van The Deals Hub onderstreept de groeiende positie van Dubai als een toonaangevende hoofdstad van de wereldeconomie en weerspiegelt het succes van het emiraat bij het aantrekken van buitenlandse investeringen en het ondersteunen van bedrijfsuitbreiding."

De Deals Hub zal een volledig spectrum van overeenkomsten hosten, waaronder grote partnerschappen, joint ventures en fusies en overnames; IPO 's, grote investeringen en fondsenwervingsrondes; overheidscontracten, grensoverschrijdende handelsovereenkomsten en MoU's.

Het Dubai Business Forum vindt plaats in Madinat Jumeirah op 1-2 november.

Ga om u aan te melden voor het evenement naar register.dubaibusinessforum.com

Over Dubai Chambers:

Dubai Chambers is een openbare entiteit zonder winstoogmerk die de visie van Dubai als een wereldwijde speler ondersteunt door bedrijven te versterken, innovatieve diensten met toegevoegde waarde te bieden en toegang te bieden tot invloedrijke netwerken. In maart 2021 kondigde Zijne Hoogheid Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vice-president en premier van de VAE en heerser van Dubai, de herstructurering aan van de Kamer van Dubai en de vorming van drie kamers voor het emiraat, namelijk de Kamer van Koophandel van Dubai, Internationale Kamer van Dubai en Kamer van Digitale Economie van Dubai, die nu opereren onder Kamer van Dubai. Bezoek ons voor meer informatie op www.dubaichambers.com

Volg ons op:

www.facebook.com/DxbKamers
www.twitter.com/dubaichambers
www.linkedin.com/company/dubai-chambers
www.youtube.com/DubaiChamberTV
www.instagram.com/dubaichambers

*Bron: AETOSWire

Contacts

Mohamad Mouzehem
PR en bedrijfscommunicatie
Telefoon: +97142028537
E-mail: mohamad.mouzehem@dubaichamber.com

Contacts

Mohamad Mouzehem
PR en bedrijfscommunicatie
Telefoon: +97142028537
E-mail: mohamad.mouzehem@dubaichamber.com