SoftServe presenteert Sage, de AI-padvinder, op Money20/20

De digitale avatar Generative AI van NVIDIA laat zien hoe financiële instellingen nieuwe technologie kunnen toepassen om klanten diensten met toegevoegde waarde te bieden

AUSTIN, Texas--()--SoftServe, een vooraanstaande leverancier van IT-advies en digitale diensten, debuteert op Money20/20 USA met Sage, de AI Pathfinder, een financiële intelligentieconsultant ondersteund door Generative AI met behulp van NVIDIA Avatar Cloud Engine (ACE). Deelnemers kunnen vanaf 22 oktober op stand #13117 interactief kennismaken met de meeslepende ervaring die financiële besluitvorming en voorlichting biedt.

Sage, de AI Pathfinder, is uitgebreid met een aangepaste ChatGPT-module in combinatie met visuele avatars en dynamische content. Het beschikt over realtime informatieverwerking voor interactieve besluitvorming om gepersonaliseerde financiële aanbevelingen te doen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kayla Cash
Global Public Relations Manager
SoftServe, Inc.
kcash@softserveinc.com

Contacts

Kayla Cash
Global Public Relations Manager
SoftServe, Inc.
kcash@softserveinc.com