Kenvue wordt een volledig onafhankelijk bedrijf na definitieve afscheiding van Johnson & Johnson

SKILLMAN, N.J.--()--Kenvue Inc. (NYSE: KVUE) ("Kenvue") kondigde vandaag zijn afscheiding van Johnson & Johnson aan, waarmee het zijn eerste dag als volledig onafhankelijk bedrijf markeert.

"Dit is een historisch moment voor Kenvue en met een unieke focus op het leveren van innovatieve zorgoplossingen aan klanten en consumenten over de hele wereld, zijn we enthousiast om het volgende hoofdstuk van gezondheid voor de consument te schrijven", zegt Thibaut Mongon, Chief Executive Officer en directeur van Kenvue. "Dank aan onze gepassioneerde teams die ons hebben voorbereid op deze belangrijke mijlpaal en welkom aan onze nieuwe aandeelhouders. Als de thuisbasis van een aantal van 's werelds meest geliefde merken, stappen we de toekomst in als een volledig onafhankelijk bedrijf vanuit een sterke positie en kijken we uit naar alles wat we zullen blijven bereiken als wereldwijd leider in gezondheid voor de consument."

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investeerdersrelaties:
Tina Romani
Kenvue_IR@kenvue.com

Mediarelaties:
Melissa Witt
media@kenvue.com

Contacts

Investeerdersrelaties:
Tina Romani
Kenvue_IR@kenvue.com

Mediarelaties:
Melissa Witt
media@kenvue.com