Mercans lanceert G2N Nova: de nieuwste bruto-naar-netto-payroll-engine voor meerdere landen

LONDEN--()--Mercans, wereldwijd leider op het gebied van payrolltechnologie, heeft zijn baanbrekende software van de derde generatie geïntroduceerd,G2N Nova. De nieuwste versie van het ontwrichtende salarisadministratieplatform van Mercans verbetert de wereldwijde bruto-naar-netto salarisberekeningsmogelijkheden en introduceert nieuwe functies waarmee multinationals hun internationale salarisadministratieprocessen kunnen consolideren en digitaliseren.

De innovatieve payrolltechnologie van Mercans daagt het traditionele wereldwijde outsourcingmodel uit, dat sterk afhankelijk is van interne payrollproviders (ICP's) en softwareoplossingen van derden. G2N Nova, speciaal gebouwd voor wereldwijde payroll, maakt gebruik van geavanceerde innovaties zoals machine learning, RPA, datameren, ongestructureerd databeheer en digitale dataficatie.

Hoewel de traditionele legacy softwareoplossingen voor salarisadministratie niet in staat zijn om meerdere landen op één enkele versie te ondersteunen, hergebruikt de architectuur van de horizontale salarisengine van Mercans de overeenkomsten tussen salarisberekeningen over de hele wereld en pakt het landspecifieke voorschriften aan via een eenvoudig te configureren nalevingsmodule.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mohsin Khan
hello@mercans.com
Berkeley Square House, 2nd Floor, Berkeley Square, Londen, VK.

Contacts

Mohsin Khan
hello@mercans.com
Berkeley Square House, 2nd Floor, Berkeley Square, Londen, VK.