Datalec Precision Installations (DPI) lanceert TIQC, het DPI-initiatief gericht op waarborging van uitmuntendheid

Initiatief voor testen, inspectie, kwaliteit en inbedrijfstelling (TIQC) ter ondersteuning van DPI's voortdurende visie op het leveren van uitmuntendheid

Datalec Precision Installations launches TQIC (Graphic: Business Wire)

LONDEN--()--Datalec Precision Installations (DPI) is een leverancier van ontwerp, levering, bouw en beheerde services van datacenters van wereldklasse om naadloze en geïntegreerde end-to-end oplossingen te leveren voor datacenterexploitanten. Datalec is verheugd de lancering van haar TIQC-initiatief aan te kondigen, dat een verenigd centraal punt van testen, inspectie, kwaliteit en inbedrijfstelling vertegenwoordigt. Dit vormt een aanvulling op de visie van Datalec om uitmuntendheid te leveren voor deze belangrijke vereisten voor alle projecten en locaties.

Inzicht hebben in de cruciale behoefte aan correcte en veilige testprocedures is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat alle kapitaalactiva en -systemen worden gecontroleerd op functioneren in overeenstemming met relevante normen, lokale vereisten en klantbehoeften.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Ilissa Miller
iMiller Public Relations
E-mail: datalec@imillerpr.com
Tel.: 1.914.315.6424

Contacts

Ilissa Miller
iMiller Public Relations
E-mail: datalec@imillerpr.com
Tel.: 1.914.315.6424