McKay Brothers distribueert Cboe UK Cash Equities op LSE met laagst bekende latentie

LONDEN & GENÈVE--()--McKay Brothers International SA (MBI) heeft zijn nieuwste marktdataservice, met de laagst bekende latency, gelanceerd. Deze service distribueert ruwe gegevens van Cboe UK cash equities op de London Stock Exchange via zijn draadloze QRD-service. Cboe UK-aandelengegevens zijn afkomstig uit Slough-LD4 en worden gedistribueerd in het Telehouse North 2-datacenter van de LSE. De QRD-service distribueert de volledige Cboe UK CXE- en BXE-feeds in hun oorspronkelijke beursformaat.

“We zijn verheugd dat we handelaren de snelste Cboe UK cash equitiesdata op de LSE kunnen bieden," zegt MBI Algemeen Directeur Francois Tyc. "Onze UK cash equitiesdienst is een uitstekende aanvulling op de andere draadloze marktgegevens en private bandbreedtediensten met ultralage latency die we in Europa aanbieden.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

McKay Mediarelaties: contact@mckay-brothers.com

Contacts

McKay Mediarelaties: contact@mckay-brothers.com