CobolCloud en Kubo Labs tekenen een samenwerkingsovereenkomst om verouderde applicaties te beveiligen in Kubernetes-omgevingen

PARIJS--()--CobolCloud, gespecialiseerd in de migratie en modernisering van grote bedrijfsapplicaties ontwikkeld in COBOL, kondigt haar samenwerking met Kubo Labs aan om het gebruik van Kubernetes te beveiligen en te vereenvoudigen.

"CobolCloud is de allernieuwste generatie COBOL-instrumenten, die enerzijds de hercompilatie van bestaande applicaties mogelijk maakt zonder de broncode te wijzigen, en anderzijds de integratie van deze applicaties met de nieuwste technologieën die aanwezig zijn op Windows, Linux en natuurlijk op de Cloud," zegt Stéphane Croce, oprichter en CEO van CobolCloud.

"Kubo Labs en haar suite van instrumenten sluiten perfect aan bij onze aanpak, namelijk om onze klanten de beste instrumenten op de markt te bieden om hun applicaties in productie te beveiligen," voegt Stéphane Croce toe.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.