Q4 Inc. Verbetert institutionele doelgerichtheid als onderdeel van Engagement Analytics Suite

Nieuwe functionaliteit onthult de invloed van IR-strategie op het stimuleren van de interesse van investeerders op institutioneel niveau

Q4 Engagement Analytics - Benchmark Institutional Investor Behavior (Graphic: Business Wire)

TORONTO--()--Q4 Inc. (TSX: QFOR) ("Q4" of "de Onderneming"), het toonaangevende platform voor toegang tot de kapitaalmarkten, is verheugd verbeteringen aan te kondigen voor institutionele doelgerichtheid binnen Engagement Analytics op het Q4-platform. Dankzij de eigen gegevens van Q4 Engagement Analytics en de toegang tot duizenden wereldwijde emittenten, zijn er nu nieuwe inzichten beschikbaar voor Investor Relations Officers ("IRO's") die helpen om de waarde van hun bedrijf in contact te brengen met de juiste investeerders.

Met deze nieuwe mogelijkheden kunnen IR-teams nu ontdekken hoe de interesse van een specifieke instelling in het investeringsverhaal van hun organisatie zich in de loop van de tijd ontwikkelt en hoe dit zich verhoudt tot sectorgenoten of collega's met een vergelijkbare marktkapitalisatie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investeerders:
Edward Miller
Directeur Investeerdersrelaties
(437) 291-1554
ir@q4inc.com

Media:
Heather Noll
Manager bedrijfscommunicatie
media@q4inc.com

Contacts

Investeerders:
Edward Miller
Directeur Investeerdersrelaties
(437) 291-1554
ir@q4inc.com

Media:
Heather Noll
Manager bedrijfscommunicatie
media@q4inc.com