Arby's brengt het vlees naar Saoedi-Arabië

Shahia Foods Limited Company opent eerste Arby's restaurant in Riyadh

Arby’s, one of the largest restaurant chains in the United States, announced the opening of its first restaurant in Riyadh in the Kingdom of Saudi Arabia. (Photo: Business Wire)

RIYADH, Saoedi-Arabië--()--Arby's, een van de grootste restaurantketens in de Verenigde Staten, kondigde vandaag de opening op maandag 1 mei van haar eerste restaurant in Riyad aan, met een menu dat Amerikaanse favorieten combineert met exclusieve items die gasten nergens anders ter wereld kunnen krijgen.

"De komst van Arby's naar Saoedi-Arabië is opnieuw een spannende mijlpaal voor het internationale groeiverhaal van de merken," aldus Michael Haley, President en Managing Director International voor Inspire Brands. "We zijn erg blij met onze Dunkin' samenwerking met Shahia Foods en zijn enthousiast om ons portfolio uit te breiden en onze autoriteit in vleeskwaliteit en smaak naar nieuwe gasten in een snel groeiende regio te brengen."

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Inspire Brands Communications Team
press@inspirebrands.com

Contacts

Inspire Brands Communications Team
press@inspirebrands.com