Guillaume Vives, de voormalige Chief Product Officer van Zuora, treedt in dienst bij 360Learning om samenwerkend leren naar een zakelijk niveau te brengen

Guillaume ‘G’ Vives, 360Learning's new CPTO (Photo: Business Wire)

NEW YORK, PARIJS, LONDEN--()--360Learning, een wereldwijd toonaangevend bedrijf op het gebied van samenwerkend leren, heeft vandaag bekendgemaakt dat Guillaume ‘G’ Vives bij het bedrijf in dienst is getreden als de nieuwe Chief Product and Technology Officer. G, een ervaren kracht die al meer dan 20 jaar meedraait in Silicon Valley, met name in de bedrijfssoftware-industrie, gaat leiding geven aan de afdelingen product en engineering om bedrijven in staat te stellen een cultuur van samenwerkend leren op te bouwen.

Voordat hij in dienst trad bij 360Learning, leidde G drie bedrijven naar succesvolle resultaten. Zuora, het toonaangevende SaaS-platform voor abonnementen, leidde hij naar de beursgang van het bedrijf. In zijn tijd bij Zuora gaf G leiding aan de product- en marketingteams.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.