Starr onderschrijft nu rechtstreeks eigendomsverzekeringen voor technische risico's via zijn eigen verzekeringsmaatschappijen

NEW YORK--()--Starr Insurance Companies heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf vanaf 23 april zijn eigendomsverzekeringen voor technische risico's nu rechtstreeks onderschrijft via zijn eigen verzekeringsmaatschappijen, na de beƫindiging van een succesvolle 17-jarige relatie met Chubb.

Deze overgang van de activiteiten voor complexe risico's en energievastgoed van Starr naar de eigen verzekeringsmaatschappijen van Starr gaat voor onze klanten naadloos verlopen. Klanten zullen rechtstreeks blijven werken met het team van branche-experts van Starr, die dezelfde aanpak voor het beheer van technische risico's hanteren en dezelfde capaciteitsniveaus en klantenservice bieden. De enige verandering die klanten zullen zien, is dat de verzekeringsmaatschappijen van Starr de genoemde entiteiten zullen zijn die de polissen uitgeven.

"We verzekeren al meer dan 55 jaar activiteiten op het gebied van complexe risico's en energievastgoed," aldus Richard Shaak, President, International Insurance & Starr Tech. "We danken Chubb voor zijn steun gedurende deze relatie."

Over Starr Insurance Companies

Starr Insurance Companies (of Starr) is een marketingnaam voor de operationele verzekerings- en reisbijstandsmaatschappijen en dochterondernemingen van Starr International Company, Inc. en voor de investeringsactiviteiten van C.V. Starr & Co., Inc. en zijn dochterondernemingen. Starr is een toonaangevende verzekerings- en beleggingsorganisatie met aanwezigheid op zes continenten; via zijn operationele verzekeringsmaatschappijen voorziet Starr in eigendoms-, schade- en ongevallen- en ziektekostenverzekeringen, evenals een reeks gespecialiseerde dekkingen, waaronder luchtvaart-, zee-, energie- en aanvullende schadeverzekeringen. De dochterondernemingen van de verzekeringsmaatschappij van Starr die gevestigd zijn in de VS, Bermuda, China, Hongkong, Malta, Singapore, Zwitserland en het VK hebben elk een A.M. Best rating van 'A' (Uitstekend). Het Lloyd's-syndicaat van Starr heeft een rating van Standard & Poor van 'A+' (Sterk).

Bezoek ons op www.starrcompanies.com of volg ons via LinkedIn en Twitter.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Charlie Armstrong
Vice President, Marketing
charlie.armstrong@starrcompanies.com, 646.758.8308

Contacts

Charlie Armstrong
Vice President, Marketing
charlie.armstrong@starrcompanies.com, 646.758.8308