Nieuw rapport, ondersteund door honderden beveiligingsleiders, onthult ondernemingsrisico's en -kansen van generatieve AI

"We staan voor een historische kans om regelgeving, beveiliging, privacy en veiligheid van miljoenen over de hele wereld te beïnvloeden"

NEW YORK & TEL AVIV, Israël--()--De snelle acceptatie van generatieve AI en ChatGPT blijft een punt van zorg voor CISO's en beveiligingsprofessionals, die de druk voelen om de technologie breed in hun organisaties mogelijk te maken.

Een nieuwe handleiding voor Chief Information Security Officers (CISO's), uitgegeven door Team8, een wereldwijde ondernemingsgroep die bedrijven in ondernemingstechnologieën, fintech en digitale gezondheid opbouwt en daarin investeert, betoogt dat de risico's van GenAI inderdaad kunnen worden beheerd.

De handleiding is mede geschreven door Team8 en zijn CISO Village - een gemeenschap van honderden beveiligingsleiders van Fortune 500-bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nicole Lombardo
nicole@calibercorporate.com

Contacts

Nicole Lombardo
nicole@calibercorporate.com