Het in Malta gevestigde Finance Incorporated Limited lanceert ThetaRay AI Transaction Monitoring Solution

Bedrijf werkt samen met ThetaRay om zijn AML-controles toekomstbestendig te maken met een robuust machine-leersysteem

Finance Incorporated Limited payment brand companies. (Graphic: Business Wire)

SAN ĠWANN, Malta & NEW YORK & TEL AVIV, Israël--()--Finance Incorporated Limited, een aanbieder van elektronische gelddiensten, kondigde vandaag aan dat het heeft gekozen voor de AI-gestuurde technologie ThetaRay voor transactiebewaking om het AML-kader verder te versterken en de activiteiten te laten groeien naast de toenemende hoeveelheden transactiegegevens.

De overeenkomst met ThetaRay voor de implementatie van de SaaS-gebaseerde SONAR AI-oplossing zal Finance Incorporated Limited in staat stellen om meerdere datasets te integreren voor risicogebaseerde transactiemonitoring en de nauwkeurigheid van AML-operaties sterk te verbeteren. De geavanceerde machine-learning engine van ThetaRay vermindert het aantal fout-positieven met 99%, terwijl het automatische vermogen om nieuwe typologieën te herkennen toeneemt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nina Gilbert, ThetaRay
nina.gilbert@thetaray.com

Contacts

Nina Gilbert, ThetaRay
nina.gilbert@thetaray.com