Eaton geeft vorm aan de toekomst van mobiliteit met elektrische oplossingen op Auto Shanghai

Eaton’s line of electrified vehicle components includes circuit protection technologies, innovative terminals and connectors and ePowertrain systems. (Photo: Business Wire)

SHANGHAI--()--Intelligent powermanagementbedrijf Eaton kondigde vandaag aan dat zijn eMobility business zijn assortiment oplossingen voor elektrische voertuigen (EV) onder de aandacht zal brengen tijdens Auto Shanghai op 18-27 april 2023 in Shanghai, China. Het gaat om nieuwe componenten voor stroomaansluitingen en zijn bekroonde Breaktor circuitbeveiligingstechnologie.

Breaktor-circuitbeveiligingstechnologie biedt snelle, veilige en betrouwbare bescherming

De Breaktor-technologie is een nieuwe geavanceerde circuitbeveiligingsoplossing voor elektrische voertuigen die de functie van zekeringen, pyroschakelaars en magneetschakelaars in een enkel gecoördineerd apparaat combineert. Naarmate het vermogen van EV's toeneemt, lost de Breaktor-circuitbeveiliging het steeds groter wordende coördinatieprobleem tussen zekeringen en schakelaars op, waarbij tegelijkertijd snelle, veilige en betrouwbare bescherming voor krachtige batterij- en omvormersystemen wordt geboden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Zijia Li
Zijiali@eaton.com
+86 215-200-0497

Contacts

Zijia Li
Zijiali@eaton.com
+86 215-200-0497