Společnost NIQ odhaluje novou identitu značky odrážející příslib úplného přehledu - Full View - o spotřebitelských informacích

NIQ nabízí světově nejkompletnější a jasné porozumění pro nákupní chování spotřebitele

CHICAGO--()--Společnost NIQ, globální lídr v oboru informací o spotřebitelích, uvedla na trh novou identitu značky, která odráží pohledy a schopnosti měření vedoucí společnosti v oboru a odhaluje nové cesty k růstu pro maloobchodníky a značky. Nové označení se vyrovnává s významnými transformacemi napříč organizací a představuje příslib nejkompletnějšího a jasného porozumění pro spotřebitele globálně - Full View.

Full View společnosti NIQ je napájený více a více údaji z více kanálů, zdrojů, spotřebitelů a regionů. Porozumění, měření a aktivace kompletních dat poskytuje klientům nesrovnatelnou příležitost, aby získali konkurenční výhodu, kapitalizovali příležitosti, zmírňovali rizika a porozuměli vyvíjejícímu se nákupnímu chování spotřebitelů. S nejjasnějším pochopením chování spotřebitele poskytovaným prostřednictvím pokročilé platformy s integrovanou analytikou mohou podniky dělat sebejistá rozhodnutí, která budou pohánět růst.

“Nová identita značky vyvažuje mezi naším dědictvím a naší budoucností jako lídra v informacích o spotřebiteli,” říká Tracey Massey, výkonná ředitelka NIQ. “V roce 1923 vytvořila naše společnost koncepci tržního podílu a nyní, s našimi investicemi do mnoha kanálů, znamená identita NIQ nový standard pro porozumění tomu, co spotřebitelé kupují, proč dělají nákupní rozhodnutí a co je nejdůležitější, jak mohou naši klienti vyhrát.

Nové prvky identity značky zahrnují renovované jméno společnosti, logo, barvy a účel. Spolu signalizují vývoj společnosti a dávají najevo vedoucí postavení ve vícekanálových informacích o spotřebiteli.

• Jméno/Logo: NIQ, staví na dědictví společnosti a reinvestuje jej pro budoucnost.
  • Paleta barev: Různorodá řada barev podporuje robustní a intuitivní nástroje obchodních informací společnosti NIQ a to pokročilou platformu Connect a vizualizační platformu Discover data, jež interagují s nejkompletnějšími sadami spotřebitelských údajů po celém světě.
  • Účel značky: “Ukažte světu, co lidé chtějí,” je souhrn strategie společnosti a návrhu hodnoty zaměstnance.
  • Příslib značky: “Dodáváme Full View, světově nejkompletnější a jasné porozumění pro nákupní chování spotřebitele, jenž odhaluje nové cesty k růstu,” ukazuje klientům naše jedinečně ambiciózní stanovisko.

“Naše nová identita ztělesňuje obnovený smysl pro účel a energii napříč společností, který bere za své změny, inovace a řeší největší výzvy oboru,” říká Marta Cyhan-Bowles, ředitelka pro komunikaci a vedoucí marketingu v Severní Americe. “Toto je pro NIQ přelomový rok, protože společnost zrychluje naši vizi pro svět, aby v nás viděl to, čím opravdu jsme, cestu k růstu.”

Na výroční konferenci Consumer 360® bude předvedena nová identita NIQ a to, jak společnost proráží nové průchody směrem k účelu, definuje nové vstupy pro inovace, vytváří nové mosty pro spolupráci a mapuje nové cesty k růstu.

Pro víc informací o NIQ a pro pohled na novou identitu značky navštivte prosím stránky www.niq.com.

O NIQ

NIQ, světově vedoucí společnost v oboru spotřebitelských informací, odhaluje nové cesty k růstu pro maloobchodníky a výrobce zboží pro spotřebitele. S provozem ve více než 100 zemích dodává NIQ nejkompletnější a jasné porozumění pro nákupní chování spotřebitele prostřednictvím pokročilé platformy obchodních informací s integrovanou prediktivní analytikou. NIQ dodává Full View.

NIQ byla založena v roce 1923 a je společností portfolia Advent International. Pro více informací navštivte stránky NIQ.com.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

Gillian Mosher (gillian.mosher@nielseniq.com)

Gillian Mosher (gillian.mosher@nielseniq.com)