Q4 Inc. verbetert earnings calls met naadloze video-integratie van Zoom en Microsoft Teams

Nieuwe functies integreren het Q4 Earnings Platform volledig met Zoom- en Microsoft Teams-video voor bedrijfsrapportages en earnings calls

Seamless Zoom and Microsoft Teams Video Integration (Photo: Business Wire)

TORONTO--()--Q4 Inc. (TSX: QFOR) (“Q4” of “het bedrijf”), een vooraanstaand aanbieder van communicatieplatforms voor kapitaalmarkten, is verheugd aan te kunnen kondigen dat het Q4 Virtual Events Platform nu met Zoom en Microsoft Teams is geïntegreerd waardoor bedrijven hun eigen video kunnen gebruiken voor het uitwisselen van gegevens over financiële prestaties (earnings calls). Het Q4 Virtual Events Platform werd ontworpen om de ervaring van bijeenkomsten door investeerders naar een hoger niveau te tillen. In heel Noord-Amerika en Europa, verzorgt het platform 4.400 investeerdersbijeenkomsten per jaar, met een binnen de sector toonaangevende betrouwbaarheidsratio van meer dan 99%.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investeerdersrelaties: Sara Pearson, ir@q4inc.com

Perscontact: Heather Noll, media@q4inc.com

Contacts

Investeerdersrelaties: Sara Pearson, ir@q4inc.com

Perscontact: Heather Noll, media@q4inc.com