Door Europa rijden wordt steeds gemakkelijker: Tolltickets voegt België en Scandinavische landen toe aan zijn groeiende tolnetwerk.

Driving across Europe is becoming easier: Tolltickets adds Belgium and Scandinavian countries to its growing tolling network. (Photo: Business Wire)

WENEN--()--Vanaf december zal Tolltickets 800 km extra tolwegen in Noorwegen, verschillende veerbootmaatschappijen en de wereldberoemde bruggen Øresund en Storebaelt aan zijn netwerk toevoegen. Hiermee worden de diensten voor zowel particuliere als zakelijke klanten in heel Europa uitgebreid.

In België, waar alle vrachtwagens (met een gewicht van meer dan 3,5 ton) moeten worden uitgerust met een On-Board Unit (OBU), profiteren de partners en klanten van Tolltickets nu van een volledig geïntegreerde oplossing. Het Belgische wegennet is een belangrijke stap voorwaarts omdat het gebruikers van toltickets in Centraal- en Oost-Europa verbindt met de haven van Antwerpen, een van 's werelds grootste zeehavens.

Met deze service-uitbreiding kunnen gebruikers van Tolltickets nu naadloos tol betalen in acht landen (Duitsland, Oostenrijk, Hongarije, Bulgarije, België, Denemarken, Zweden en Noorwegen) met één enkel apparaat.

Quentin Couret, COO van Tolltickets, licht toe: "België en Scandinavië zijn belangrijke mijlpalen in onze strategie om Europa te bestrijken met één enkele OBU, waardoor de complexiteit wordt verminderd en de winstgevendheid voor onze klanten wordt vergroot."

Jan Kersten, Managing Director van Tolltickets, concludeert: “Sinds het betreden van de EETS-markt is Tolltickets snel gegroeid en heeft het voortdurend nieuwe gebieden toegevoegd aan zijn bestaande tolwegennetwerk. Meer toldomeinen zullen binnenkort worden toegevoegd aan het bestaande portfolio.”

Tolltickets GmbH is een van de toonaangevende aanbieders van toldiensten en tolproducten in Europa. Als ervaren specialist is Tolltickets een sterke partner die particuliere en zakelijke klanten flexibele en individueel op maat gemaakte toloplossingen voor heel Europa biedt vanuit één enkele bron. Meer informatie over Tolltickets: www.tolltickets.com / Volg Tolltickets op LinkedIn

Kapsch TrafficCom is een wereldwijd bekende leverancier van transportoplossingen voor duurzame mobiliteit. Innovatieve oplossingen op het gebied van tolheffing, toldiensten, verkeersmanagement en vraagsturing dragen bij aan een gezonde wereld zonder congestie. Meer informatie: www.kapsch.net/ktc

Volg Kapsch TrafficCom op Twitter en LinkedIn

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Carolin Treichl
T +43 50 811 1710
carolin.treichl@kapsch.net

Contacts

Carolin Treichl
T +43 50 811 1710
carolin.treichl@kapsch.net