Thon Hotels rondt zijn investeringsplan van Thon Hotel Brussels Airport af tot eind 2021

Thon Hotel Brussels Airport with newly refurbished guest rooms (Photo: Business Wire)

BRUSSEL--()--Thon Hotel Brussels Airport kondigt het einde aan van een volledige renovatie van het pand tot eind 2021.

Thon Hotel Brussels Airport ligt op 5 minuten van de nationale luchthaven van Brussel en het NAVO-hoofdkwartier en op slechts 15 minuten van het stadscentrum van Brussel. Het is ideaal gelegen voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

Het hotel maakt deel uit van de Noorse hotelketen Thon Hotels, die onlangs haar merk heeft afgestemd op het motto 'Add colour to your day'. Het Thon Hotel Brussels Airport is een van de nieuwste panden die een verandering in comfort en stijl heeft ondergaan om het best mogelijke verblijf voor de gasten te garanderen.

Tot eind 2021 zal het hotel een volledige renovatie hebben voltooid. De renovaties omvatten een nieuw ontwerp voor alle 100 kamers, een marmeren ontbijtbuffet met nieuw bijpassend restaurantmeubilair en een stijlvolle lobbyset. Alle items zijn zorgvuldig samengesteld door Sissel Berdal Haga Thon, hoofd design bij de Olav Thon Group, en de Noorse interieurarchitect Trond Ramsoeskar, die hebben gewerkt om het hotel te transformeren van een luchthavenhotel in een Thon Hotel vol kleur en licht.

In de trendy bar kunnen gasten genieten van een nieuw niveau van entertainment, aangezien er een pooltafel en tafelvoetbaltafel zijn geplaatst.

Het hotel heeft een Grab & Go-zelfbedieningsmarkt opgezet ter vervanging van de volledige restaurantservice en biedt te allen tijde de meest diverse snacks, maaltijden en dranken. Zowel gasten als externe bezoekers kunnen een afhaalmaaltijd kopen voor hun vlucht, lunchpauze of deze meenemen naar de kamer.

Andere faciliteiten die het vermelden waard zijn, zijn de komst van een geklimatiseerde fitnesszaal met Technogym-apparatuur en de volledige renovatie van de vergaderzaal met alle technische apparatuur.

Naast een verandering in stijl en dienstverlening heeft het hotel geïnvesteerd in de beveiliging van het gebouw en deze verbeterd door de brandcentrale en detectie-units, brandblussers en branddeuren te vervangen en door beveiligingscamera's in en rond het gebouw toe te voegen.

Met deze renovaties is het Thon Hotel Brussels Airport de perfecte plek om te verblijven voor elke reis in de zakenwijk van de luchthaven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Thon Hotels :
Emma Lemaître
Emma.Lemaitre@thonhotels.be

Contacts

Thon Hotels :
Emma Lemaître
Emma.Lemaitre@thonhotels.be