A Step & Repeat közreműködői közt számos sztár és híresség is szerepel, ideértve a hírességek kedvelt stílustanácsadóját és jelmeztervezőjét, Johnny Wujeket, aki a házigazda szerepét tölti be, valamint a világhírű stílustanácsadót, Nicole Chavezt, a sztárfodrászt, Andrew Fitzsimons-ot és a Fashion Bomb Daily vezérigazgatóját és alapítóját, Claire Sulmers-t.

CEO & Founder of Glamhive (Step & Repeat Co-Creator) Stephanie Sprangers (Photo: Mary Kay Inc.)

SEATTLE és LOS ANGELES--()--

A Glamhive és a Mary Kay Global Design Studio bejelentette, hogy – a világon első alkalommal – megrendezésre kerül egy egyéni stílusokat bemutató, globális, Step & Repeat elnevezésű TikTok valóságshow, amelynek a világ minden tájáról a divat, a smink és a frizurakészítés terén legtehetségesebbnek bizonyuló TikTok felhasználók lesznek a főszereplői

A Glamhive és a Mary Kay Global Design Studio ma bejelentette, hogy – a világon első alkalommal – megrendezésre kerül a Step & Repeat (Lépés és ismétlés) elnevezésű, egyéni stílusokat bemutató show a TikTok platformon. A Step & Repeat egy öthetes verseny és egyben mentorálási program is, amelyben divattanácsadók, sminkmesterek és hajszobrászok versenyeznek világszerte a gyors ütemet diktáló TikTok platformon, azzal a céllal, hogy minél nagyobb üzleti sikert érjenek el. A TikTok platformon június 22-én kezdődő nemzetközi versenyre bárki benevezhet.

A TikTok közösség a világjárvány kezdete óta hihetetlen gyorsasággal nőtt, és a platformon nap mint nap új, egyedi tehetségeket fedeznek fel. A legambiciózusabbak közülük népszerűségüket kihasználva üzleti vállalkozásba kezdenek, a szórakoztatást vállalkozóként végezve. Ezt a fajta hozzáállást mind a Glamhive, mind a Mary Kay nagy örömmel üdvözli és támogatja, különösen most, amikor a pandémia utáni, úgynevezett „új normális” világban nagyon sok ember vált pályát.

Mindkét vállalat hisz abban, hogy eljött az ideje a tehetséges emberek támogatásának – legyenek azok már befutott sztárok vagy még ismeretlen, leendő csillagok. Itt az ideje annak, hogy a tehetséges emberek segítséget kapjanak saját márkájuk kialakításában, amely az egyik kulcsfontosságú tényezője a divatiparnak és a vállalkozói sikernek. Ezért a két cég egyesítve erőit a világon első alkalommal megrendezi a Step & Repeat elnevezésű, globális divatversenyt a TikTok platformon, bemutatkozási lehetőséget, elismerést és hetente díjakat kínálva a nyerteseknek.

A Glamhive és a Mary Kay Global Design Studio együttműködésének célja az, hogy a Step & Repeat show elindításával globális színpadot biztosítsanak bárkinek, aki szeretne betörni a nemzetközi piacra, és megismertetni a világgal a ruhatervezés, stílustanácsadás, sminkelés vagy frizurakészítés terén birtokolt tehetségét.

A Step & Repeat házigazdája, Johnny Wujek (akinek híres kliensei közt megtalálható Katy Perry és Mariah Carey is) minden héten kihirdet egy tematikus kihívást, amelynek alapján a TikTok felhasználók összeállítják a kihirdetett témához legjobban illő ruházatot, illetve elkészítik az azt legjobban tükröző sminket vagy frizurát. A versenyzők által elkészített videókban szerepelnie kell a show saját hangeffektusának („Step & Repeat”), a #stepandrepeat hashtagnek és az egyes kihívásokhoz tartozó hashtagnek, lehetővé téve, hogy a show zsűrije megtalálja a benevezett videókat.

A show hírességek közül kikerülő zsűrijének tagjai a következők: Nicole Chavez (akinek sztárkliensei közé tartozik Scarlett Johansson, Kristen Bell és Catherine Zeta-Jones), Claire Sulmers (a média- és e-kereskedelmi cég, a Fashion Bomb Daily vezérigazgatója és alapítója), valamint Andrew Fitzsimons (akinek ügyfélkörébe tartozik többek közt a Kardashian klán is). A zsűri duett formátumban tekinti meg a szerte a világról érkező legjobb műveket, és minden kategóriában szavaz a nyertesekre. Ezen felül a show-ban szerepelni fognak különleges vendégek is, akikkel a versenyzőknek meglepetés duetteket kell majd csinálniuk. A TikTok felhasználók ugyanakkor egymással is duettezhetnek, kombinálva kreációikat, vagy lelkesítve kedvenc résztvevőjüket.

Az egyes kihívások végén a házigazda, Johnny Wujek bejelenti az egyes kategóriák (ruházat, smink, frizura) nyerteseit. Minden nyertes pénzdíjat és a mentori feladatokra vállalkozó tizenkilenc iparági vezető valamelyikétől egy egyórás mentorálást kap jutalmul.

Az ötödik hét végén a Step & Repeat bejelenti az egyes kategóriák végső nyertesét, a világ minden tájáról benevezett versenyművek közül kiválasztva a legjobb ruházatot, sminket és frizurát.

Stephanie Sprangers, a Glamhive vezérigazgatója és alapítója (a Step & Repeat létrehozóinak egyike)
„Célunk a befogadás és a lehetőség biztosítása. Bárki benevezhet a versenyre és mindenkinek megvan az esélye arra, hogy nyerjen. A nyerteseknek pedig lehetőségük van egy mentorral való beszélgetésre, melynek nyomán megváltozhat az életük – ez az, ami mindenki számára a legizgalmasabb.”

Sprangers az online, személyes stílustanácsadási szolgáltató cég, a Glamhive vezérigazgatója és alapítója. A cég összekapcsolja a közvetlenül Hollywoodból és az Instagramról felkért szakértő személyi stílustanácsadókat és sminkmestereket bárkivel, aki igénybe szeretné venni a segítségüket. Sprangers vezetésével a Glamhive kidolgozott egy szoftvert, amely lehetővé teszi a stílustanácsadók számára, hogy 100%-ban online stílustanácsadási élményt nyújtsanak annak, aki, éljen bárhol a világon, kikéri a tanácsukat.

Johnny Wujek, a hírességek kedvelt stílustanácsadója és jelmeztervezője (a Step & Repeat házigazdája)
„A Step and Repeat a kreativitás és innováció igazi ünnepe lesz. Alig várom, hogy láthassam a világ minden tájáról a csodás kreációkat.”

Wujek, aki az HBO Max legendás jelmeztervezője és stílustanácsadója, mindenben a legkiválóbbat nyújtja. A nagy tömegek körében népszerű csillogástól (Kim Kardashian) kezdve a hűvösen elegáns (Kate Mara) megjelenésen át a kihívó popstílusig (Katy Perry) minden területen otthonosan mozgó, ikonikus kreációkat alkotó Wujek igen rövid idő alatt a világ egyik legkeresettebb stílustanácsadójává vált.

Nicole Chavez, a hírességek kedvelt stílustanácsadója (a Step & Repeat zsűrijének tagja)
„Nagy örömömre szolgál, hogy bátoríthatom és támogathatom a hozzám hasonló kreatív alkotókat, és közben mindannyian megtanulhatjuk, hogyan boldogulhatunk ebben a pandémia utáni világban, ahol a valóság és a digitális világ elegyítésével építhetjük karrierünket.”

Chavez ma a legkeresettebb stílustanácsadók közé tartozik. Ügyfelei közt megtalálhatók olyan A-listás sztárok, mint Kristen Bell, Rachel Bilson, Jessica Simpson, Scarlett Johansson, Catherine Zeta-Jones és még sokan mások. Kreációi számos kiadványban megjelentek, ideértve a W-t, az InStyle-t és a Harper's Bazaart.

Andrew Fitzsimons, a hírességek kedvelt hajszobrásza (a Step & Repeat zsűrijének tagja)

„Dolgoztam már a világ minden táján: Dublinban kezdtem, azután Párizsban, majd New Yorkban éltem. 13 évesen otthagytam az iskolát, mert a művészeteknek akartam élni, így nem meglepő, hogy ennek a versenynek a során olyan emberek számíthatnak a támogatásomra, akiknek megfog a személyisége. A nyitottság például igen nagy szerepet játszik abban, hogyan tudjuk eladni magunkat, hiszen valójában a személyiség az, amivel meg lehet törni a közönyösség jegét.”

Fitzsimons nemzetközi hírnévvel rendelkező sztárfodrász. Ügyfelei közé tartozik Khloe Kardashian, Kylie Jenner, Shay Mitchell, Ashley Graham, Joan Smalls és sok más híresség. Az általa készített frizurákat bemutatta a Vogue, a Harper's Bazaar, az ELLE és tucatnyi egyéb magazin.

Claire Sulmers, a Fashion Bomb Daily alapítója és vezérigazgatója (a Step & Repeat zsűrijének tagja)
„Rendkívüli izgalommal tölt el, hogy részese lehetek ennek a forradalmian új versenynek, és a verseny keretében is szószólója lehetek a divat terén elérendő sokszínűségnek és befogadásnak!"

Sulmers a média- és e-kereskedelmi cég, a FashionBombDaily.com alapítója és vezérigazgatója. Úttörő munkájának köszönhetően elindult a digitális újságírás egy új hulláma, amelynek közönsége az egyes márkákról az azt szülő kultúra megismerésével többet megtudni kívánó, afro-amerikai és latin stílust kedvelők közössége volt. Amellett, hogy tartalmakat készít és rendez a Fashion Bomb Daily és annak leányvállalatai által működtetett weboldalak számára, Sulmers számos divatról szóló cikket ír más platformok (ideértve a Vogue Italia-t, a Vogue Paris-t és az ESSENCE Magazine-t) részére.

MENTOROK:
A mentorok közt a legnagyobb hollywoodi hírességekkel (Angelina Jolie-val, Serena Williams-szel, Carolyn Murphy-vel, Naomi Watts-cal, Kristen Bellel, Khloe Kardashiannel, Kristen Stewarttal, Matthew McConaughey-vel és számos egyéb hírességgel) dolgozó, ismert stílustanácsadók és sminkmesterek szerepelnek. A jelmeztervezés, a média és a kockázati tőkebefektetések terén nagy névnek számító, mentorként közreműködő hírességek közé tartoznak többek közt a következők:

A HÍRESSÉGEK KEDVELT STÍLUSTANÁCSADÓI:
Meg Chapman és Jordan LaValle, The Closet Files
Kesha McCleod, vizuáliseffekt-szakértő/stílustanácsadó/szerző
Janelle Miller, a hírességek kedvelt stílustanácsadója
Tara Swennen, a hírességek kedvelt stílustanácsadója
Sonia Young, a hírességek kedvelt stílustanácsadója
Jennifer Rade, a hírességek kedvelt stílustanácsadója

A HÍRESSÉGEK KEDVELT SMINKMESTEREI:
Quinn Murphy, sminkmester
Mary Wiles, sminkmester

A HÍRESSÉGEK KEDVELT HAJSZOBRÁSZAI:
Laura Rugetti, sztárfodrász és a The Beauty Can tulajdonosa
Larry Sims, sztárfodrász
Quentin Thrash, sztárborbély és férfiruha-tervező
Sheridan Ward, sztárfodrász

JELMEZTERVEZŐK
Mandi Line, jelmeztervező

MÉDIA
Pandora Amoratis, US-Style igazgató, Daily Mail
Alexis Bennett, szövegíró, Vogue magazin
Kelsey Stiegman, rangidős stílusszerkesztő, Seventeen
Brian Underwood, Szépségápolási igazgató, Oprah Daily

VÁLLALKOZÓ BEFEKTETŐK
Carrie Colbert, a Curate Capital egyik tulajdonosa

Tovább információkért látogasson el a következő internetes címre: https://www.glamhive.com/tiktok!

Amit a Glamhive-ról tudni kell…

A Glamhive-ot 2017-ben alapította Stephanie Sprangers vállalkozó azzal az elképzeléssel, hogy demokratizálja a személyes stílustanácsadást. Sprangers egyik célja annak elérése, hogy a divatos megjelenés adta magabiztosság ne csak a gazdagok és híresek kiváltsága legyen. Az online divattanácsadás keretében, amelyet bármely, WIFI kapcsolattal rendelkező személy igénybe vehet, az ügyfeleket szakértő stílustanácsadók támogatják abban, hogy a lehető legtökéletesebbé tegyék megjelenésüket és kialakítsák a számukra legelőnyösebb stílust. A Glamhive a stílustanácsadók számára ugyanakkor zökkenőmentesen használható, végponttól végpontig való kapcsolatot biztosító platformként is szolgál, melynek segítségével 100%-osan virtuális eszközökkel bővíthetik hálózatukat és fejleszthetik üzleti vállalkozásukat.

Amit a Mary Kay-ről tudni kell…

Több mint 58 évvel ezelőtt Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor „láthatatlan” korlátokat, három cél teljesítését tűzte ki az általa létrehozott szépségápolási cég elé: biztosítson ígéretes lehetőségeket a nők számára, gyártson ellenállhatatlan termékeket és tegye jobbá a világot. Ez az álom szolgált alapul annak a ma már több milliárd dolláros bevételt elérő vállalatnak a felépítéséhez, amely mintegy 40 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatások és innovatív bőrápolási, dekorkozmetikai termékek, táplálékkiegészítők és illatszerek előállítása iránt, és számos szervezettel működik együtt a világ minden táján a pozitív társadalmi változások előrevitele érdekében. A Mary Kay Global Design Studio a cég szervezetébe tartozó kreatív ügynökség, amely a kreatív ötletek inkubátorházának szerepét tölti be a Mary Kaynek a divatipar szereplőivel, tervezőkkel és influenszerekkel való együttműködése és márkakampányai során. A stúdió feladata a termékek átalakítása, a csomagolás kidolgozása és a fogyasztókat a középpontba helyező, digitális innováció. További információkért látogasson el a cég honlapjára: MaryKay.com!

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Stephanie Sprangers, alapító + vezérigazgató, Glamhive
stephanie@glamhive.com