Wipro Limited benoemt Tulsi Naidu tot lid van zijn bestuur

NEW YORK & BANGALORE, India--()--Wipro Limited (NYSE: WIT, BSE: 507685, NSE: WIPRO), een toonaangevend wereldwijd bedrijf op het gebied van informatietechnologie, consulting en bedrijfsprocessen, heeft vandaag de benoeming aangekondigd van mevrouw Tulsi Naidu , een alom gerespecteerde bedrijfsleider, aan de Raad van Bestuur voor vijf jaar met ingang van 1 juli 2021, onder voorbehoud van de goedkeuring van de aandeelhouders.

Tulsi Naidu zal als onafhankelijk bestuurder in de raad van bestuur dienen en een schat aan ervaring meebrengen voor Wipro, na 25 jaar in de wereldwijde financiële dienstensector te hebben doorgebracht.

Mevrouw Naidu is CEO Asia Pacific van Zurich Insurance Group (Zürich) en lid van het Executive Committee van Zürich. Ze kwam in september 2016 bij Zürich en werd in november 2016 benoemd tot CEO van het Britse bedrijf, waar ze een uitgebreid transformatieprogramma implementeerde – het bedrijf hervormen, de structuur vereenvoudigen, de technische en digitale capaciteiten verbeteren en het positioneren voor groei in de kernmarkten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Vipin Nair
Wipro Limited
vipin.nair1@wipro.com

Contacts

Vipin Nair
Wipro Limited
vipin.nair1@wipro.com