Wipro heeft de Microsoft Windows virtual desktop geavanceerde specialisatie behaald

NEW YORK & BANGALORE, India--()--Wipro Limited (NYSE: WIT, BSE: 507685, NSE: WIPRO), een toonaangevend wereldwijd bedrijf op het gebied van informatietechnologie, consultancy en bedrijfsprocessen, heeft vandaag gezegd dat het de Microsoft Windows virtual geavanceerde desktopspecialisatie, een validatie van de diepgaande kennis van een partner, uitgebreide ervaring en expertise in het implementeren, schalen en beveiligen van virtuele desktopinfrastructuur op Azure.

Alleen partners die voldoen aan strenge criteria op het gebied van klantsucces en vaardigheid van het personeel, en die ook slagen voor een externe audit van hun technische Windows virtual desktop-praktijken, kunnen de geavanceerde specialisatie Microsoft Windows virtual desktop behalen.

Het ondersteunen van veilig werken op afstand voor werknemers is belangrijker dan ooit. Windows virtual desktop is een Microsoft-oplossing die naadloos integreert met andere Microsoft-producten en waarmee klanten virtuele desktops op een schaalbare, veilige en kosteneffectieve manier kunnen implementeren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contact:
Shraboni Banerjee
Wipro Limited
Shraboni.banerjee@wipro.com

Contacts

Media Contact:
Shraboni Banerjee
Wipro Limited
Shraboni.banerjee@wipro.com