RMS onthult belangrijke nieuwe innovaties op het gebied van respons op evenementen in ExposureIQ

Nieuwe innovaties maken snelle beoordelingen mogelijk van potentiële verliezen voor, tijdens en na een evenement

NEWARK, Californië--()--RMS, ‘s werelds toonaangevende bedrijf voor catastrofe-risicomodellering en -oplossingen, heeft nieuwe innovaties aangekondigd voor ExposureIQ™ op het Risk Intelligence-platform, waaronder real-time visualisaties van catastrofe gebeurtenissen en krachtigere rapportage. RMS onthulde ook nieuwe mogelijkheden om cross-portfolio accumulaties mogelijk te maken in herverzekerings- en verzekerings workflows.

ExposureIQ is een innovatieve, cloudgebaseerde applicatie voor blootstellingsbeheer die is ontworpen om portfoliomanagers te helpen dieper inzicht te krijgen in hun boeken, op te schalen naar miljoenen locaties, waardoor hotspots, diversificatie en portfoliobeheer gemakkelijk kunnen worden ontdekt. -balanceren. De applicatie biedt toegang tot blootstellingsinformatie die gebruikmaakt van gebeurtenissen en voetafdrukken van RMS Event Response en RMS’s unieke HWind real-time prognosemogelijkheden, om een ​​snellere en nauwkeurigere beoordeling van mogelijke verliezen voor, tijdens en na een evenement te krijgen. Realtime analyse en inzicht in portefeuilles zorgen voor afstemming op de risicobereidheid van een bedrijf, waardoor bedreigingen en kansen binnen hun portfolio worden blootgelegd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

For More Information:
Devonne Cusi (U.S.)
+1 551 226 1604
PRTeam@rms.com

Brian Norris, Cicero (U.K.)
+44 0 20 7947 5317
RMS@cicero-group.com

Contacts

For More Information:
Devonne Cusi (U.S.)
+1 551 226 1604
PRTeam@rms.com

Brian Norris, Cicero (U.K.)
+44 0 20 7947 5317
RMS@cicero-group.com