Digi International levert uitgebreide 5G-compatibele draadloze netwerkoplossingen voor ondernemingen en transportmarkten

Digi levert een reeks primeurs en vereenvoudigt de introductie van zijn nieuwe 5G mobiele apparaten met gecentraliseerd beheer en controle van Digi Remote Manager

HOPKINS, Minnesota--()--Digi International (NASDAQ: DGII) (www.digi.com), een toonaangevende wereldwijde leverancier van Internet of Things (IoT)-connectiviteitsproducten en -diensten, kondigt zijn uitgebreide nieuwe 5G-oplossing aan, die Digi Remote Manager® combineert met zijn veelzijdige nieuwe 5G-routers, die nu worden getest en in juli commercieel verkrijgbaar zijn. Samen bieden de 5G-software en -hardware van Digi de beste prestaties in zijn klasse voor snelle bedrade en draadloze connectiviteit om bedrijfskritieke netwerken te verbeteren.

Digi Remote Manager fungeert als het commandocentrum van een intelligent netwerk en biedt gecentraliseerde controle van apparaatconfiguratie en -beheer, beveiliging, edge-intelligentie en dagelijks netwerkbeheer. Als een cloudgebaseerd aanbod maakt Digi Remote Manager het gemakkelijk om nieuwe apparaten toe te voegen, te activeren en te beveiligen, waaronder de nieuwe EX50 5G all-in-one enterprise-router en TX64 5G hoogwaardige transportrouter van Digi, allemaal vanaf een desktop, tablet of telefoon.

De nieuw op de markt gebrachte Digi EX50 biedt een krachtige bedrijfsoplossing voor de markt voor vaste draadloze toegang (fixed wireless access, FWA). In een reeks primeurs wordt de Digi EX50 de eerste Digi 5G-router; de eerste overal werken-oplossing op bedrijfsniveau, de eerste Digi-router die Wifi 6 op bedrijfsniveau ondersteunt en de eerste Digi-router die PoE+ ondersteunt.

“Digi Remote Manager, nu gekoppeld aan onze nieuwste 5G-routers, demonstreert onze strategie om aan de groeiende vraag naar 5G-oplossingen te voldoen. We hebben een 5G-aanbod gebouwd om tegemoet te komen aan de bezorgdheid van klanten dat netwerkinvesteringen van vandaag mogelijk morgen achterhaald zijn”, zei Mike Ueland, President van IoT Products & Services. “Digi blijft aanzienlijke investeringen doen in geavanceerde technologie, zodat onze klanten de best beschikbare keuzes hebben, ongeacht de locatie."

Naast het ondersteunen van hogere snelheden, verminderen de 5G-compatibele oplossingen van Digi de latentie, maken ze realtime analyse aan de edge mogelijk en stellen ze klanten in staat privé 5G-netwerken te bouwen. De combinatie van 5G met Wifi 6 en WPA3 biedt ook voordelen voor elke toepassing die veilige Wifi vereist voor veel clients of apparaten die veel bandbreedte vragen. De nieuwste generatie Wifi 6-radio's van de Digi EX50 werken tegelijkertijd op 2,4 en 5 GHz-banden en bieden een hogere snelheid, capaciteit en bereik dan eerdere Wifi-producten.

Ueland voegt hieraan toe: “De benadering van Digi met klanten is gebaseerd op de realiteit dat het huidige project wellicht het beste kan worden gediend met 4G-oplossingen die een naadloze overgang naar 5G bieden wanneer die netwerken breder worden geïmplementeerd. Als marktleider is het standaardbedrijfsproces bij Digi het verbeteren van wat er in het heden beschikbaar is en tegelijkertijd 5G-oplossingen voor de toekomst te leveren. Het is onze vertrouwde partnerbenadering en toewijding om klanten tevreden te stellen en te beschermen die ons onderscheiden van de concurrentie. Dat is een belofte van Digi.”

Ga voor meer informatie over Digi naar: www.digi.com

Over Digi International

Digi International (NASDAQ: DGII) is een toonaangevende wereldwijde leverancier van IoT-connectiviteitsproducten, -diensten en -oplossingen. Het bedrijf helpt klanten bij het creëren van verbonden producten van de volgende generatie en bij het implementeren en beheren van kritieke communicatie-infrastructuren in veeleisende omgevingen met een hoog niveau van beveiliging en betrouwbaarheid. Digi is in 1985 opgericht en heeft organisaties geholpen om meer dan 100 miljoen dingen met elkaar te verbinden en de teller loopt nog steeds. Ga voor meer informatie naar de website van Digi op www.digi.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Peter Ramsay/Lora Wilson
Global Results Communications
digi@globalresultspr.com
949.307.5908

Contacts

Peter Ramsay/Lora Wilson
Global Results Communications
digi@globalresultspr.com
949.307.5908