De 2021 .eu Web Awards gaan van start op 15 April 2021!

De nominaties voor de achtste editie van de .eu Web Awards zijn nu open en lopen tot 5 augustus 2021

BRUSSEL--()--De .eu Web Awards is een online competitie, waarbij de beste websites op .eu, .ею of .ευ in de schijnwerpers worden gezet. De websites met de beste looks, meest uitstekende content en hoogste beveiligingsstandaarden. Alle personen die in aanmerking komen met de Web Awards’ huisregels, inclusief domeinnaamhouders, kunnen alvast hun favoriete websites nomineren.

“Wij verheugen ons om deze traditie voort te zetten en onze achtste editie van de .eu Web Awards te lanceren. Met meer dan 1.200 genomineerden en 35.000 behaalde stemmen in de afgelopen zeven jaar, zijn we van mening dat de Web Awards een geweldige kans is voor alle .eu domeinnaamhouders. Het verheugd ons eveneens om dit jaar, een zesde categorie toe te voegen: ‘The BEST OF .ею of .ευ’, die aanzet tot meertaligheid in cyberspace” aldus Giovanni Seppia, Manager Externe Relations bij EURid.

De 18 finalisten (3 per categorie) worden op 16 augustus bekend gemaakt en worden uitgenodigd voor het .eu Web Awards-gala die in september 2021 zal plaatsvinden. 6 winnaars –één per categorie- worden die avond bekendgemaakt en krijgen elk een leuke award op maat, alsook een prestigieuze prijzenpakket! (reclamecampagne van drie maanden in Brussels Airport en een door EURid geproduceerde promotionele video).

Ga naar webawards.eurid.eu en dien uw nominatie in of stem voor uw favoriete .eu, .ею- en .ευ-websites!

Over EURid
EURid is een non-profitorganisatie die na een aanbestedingsprocedure door de Europese Commissie is aangesteld om de .eu-,.ею en .ευ-topniveaudomeinen te beheren. EURid werkt samen met meer dan 700 geaccrediteerde registrars. Als onderdeel van haar doorlopende inspanningen op gebied van gegevensbeveiliging is EURid sinds 2013 gecertificeerd volgens de ISO27001-beveiligingsnorm. EURid is daarnaast ook geregistreerd door het milieubeheer- en milieuauditsysteem (EMAS). EURid heeft haar hoofdzetel in Brussel (België). De regionale kantoren bevinden zich in Pisa (Italië), Praag (Tsjechië) en Stockholm (Zweden). Meer informatie op: www.eurid.eu.

Contacts

Contacteer EURid
Reelika Kirna
press@eurid.eu

Contacts

Contacteer EURid
Reelika Kirna
press@eurid.eu