QCT onthult geoptimaliseerde versnelde server om high-performance workloads te stimuleren

Groeiende QCT-serverportfolio voor ondersteuning van de nieuwste NVIDIA-GPU's levert maximale versnelling

QuantaGrid_D43N-3U (Photo: Business Wire)

SAN JOSE, Calif.--()--Quanta Cloud Technology (QCT), een wereldwijde leverancier van datacenteroplossingen, heeft vandaag een nieuwe toevoeging aan zijn brede portfolio van NVIDIA-Certified Systems™ aangekondigd met de QuantaGrid D43N-3U. Deze server vormt een aanvulling op de bestaande hoogwaardige QuantaGrid- en QuantaPlex-serverfamilie van QCT. Tegelijkertijd krijgen klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van de nieuwste NVIDIA Tensor Core GPU's van de volgende generatie voor geavanceerde AI-workloads, waaronder die GPU's die draaien op een gevirtualiseerde infrastructuur met de NVIDIA AI Enterprise-softwaresuite. NVIDIA Tensor Core GPU's op QCT-systemen zijn gebouwd op het rijke ecosysteem van AI-frameworks uit de NVIDIA NGC-catalogus, CUDA-X-bibliotheken, meer dan 2,3 miljoen ontwikkelaars en meer dan 1.800 GPU-geoptimaliseerde applicaties om ondernemingen te helpen bij het oplossen van de meest kritieke uitdagingen in hun bedrijfsactiviteiten.

"Door gebruik te maken van NVIDIA-versnelde computertechnologieën, is QCT in staat om innovatieve serverontwerpen voor bedrijven te leveren om snellere resultaten, een snellere ROI en lagere totale eigendomskosten te bereiken," aldus Mike Yang, President van QCT. "Met de QuantaGrid D43N-3U geven we onze klanten een bouwsteen voor een versneld datacenter dat implementaties vereenvoudigt en een verscheidenheid aan configuraties consolideert in één oplossing voor krachtige workloads."

De QuantaGrid D43N-3U is geoptimaliseerd voor high-performance workloads terwijl de implementatietijd voor IT-beheerders wordt verkort. De QuantaGrid D43N-3U combineert computerversnelling, geheugen met hoge capaciteit, PCIe Gen4 en snelle, veilige netwerken voor servers terwijl drie geoptimaliseerde configuraties worden aangestuurd in één 3U-serverontwerp. Voor versnelde HPC/AI-training, cloudgaming of professionele visualisatie (bijv. beeldweergave, medische beeldvorming, weersvoorspelling, enz.) kan de D43N-3U vier NVIDIA Ampere-architectuurgebaseerde GPU's met dubbele breedte ondersteunen, waaronder de NVIDIA A100 Tensor Core GPU, de NVIDIA RTX A6000 en de NVIDIA A30 Tensor Core GPU, met een NVIDIA NVLink -bridgeboard die elk paar GPU's verbindt, en NVIDIA A10 Tensor Core GPU's die vandaag zijn aangekondigd. Voor een scenario waarin cloudgaming met gemiddelde specificaties veel gelijktijdige gebruikers vereist, kan de D43N-3U ruimte bieden aan acht NVIDIA A10 GPU's om de totale eigendomskosten (TCO) te verlagen. Voor gebruikers die op zoek zijn naar een betere energie-efficiëntie voor AI multi-stream inferentie of intelligente videoanalyse, kan hetzelfde model worden aangebracht met acht NVIDIA T4-accelerators. Traditioneel zouden voor dit soort workloads meerdere servers of een veel groter systeem nodig zijn. Met een uniforme strategie heeft QCT echter een product ontwikkeld dat kan voldoen aan de verschillende eisen die aan datacenterservers worden gesteld, terwijl het fungeert als een krachtpatser voor verschillende disciplines dankzij het vermogen die de NVIDIA Tensor Core GPU's bieden.

Ter begeleiding van deze aankondiging, presenteert QCT drie sessies tijdens de NVIDIA GPU Technology Conference (GTC) die de QuantaGrid D43N-3U en workload use cases voor elke configuratie onderzoeken. Ga naar https://go.qct.io/gtc21 voor meer informatie over QCT en door NVIDIA aangedreven QCT-producten.

Over Quanta Cloud Technology (QCT)

Quanta Cloud Technology (QCT) is een wereldwijde leverancier van datacenteroplossingen die de efficiëntie van hyperscale hardware combineert met infrastructuursoftware van een diversiteit aan marktleiders om de volgende generatie datacenterontwerp en operationele uitdagingen op te lossen. QCT bedient cloudserviceproviders, telecombedrijven en ondernemingen met openbare, hybride en privé-clouds.

Productlijnen omvatten hypergeconvergeerde en softwaregedefinieerde datacenteroplossingen, evenals servers, opslag, switches en geïntegreerde racks met een ecosysteem van hardwarecomponenten en softwarepartners. QCT ontwerpt, produceert, integreert en onderhoudt zijn aanbod via zijn eigen wereldwijde netwerk. De moedermaatschappij van QCT is Quanta Computer, Inc., een Fortune Global 500-onderneming. www.QCT.io

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Janet Chang
Janet.Chang@quantatw.com
Yi-Chieh Lee (EMEA)
Yi-Chieh.Lee@qct.io

Contacts

Janet Chang
Janet.Chang@quantatw.com
Yi-Chieh Lee (EMEA)
Yi-Chieh.Lee@qct.io