SoftServe uitgeroepen tot 2020 Apigee Emerging Partner of the Year voor Noord- en Zuid-Amerika en EMEA

AUSTIN, Texas--()--SoftServe, een toonaangevende digitale autoriteit en adviesbureau, en Google Cloud Premier Partner, is door het Business Application Platform-team van Google Cloud uitgeroepen tot 2020 Emerging Partner of the Year voor de markten in Amerika en EMEA. Deze onderscheiding is gebaseerd op het aantal opdrachten met toegevoegde waarde dat is voltooid door een partner die onlangs lid is geworden van het partnerecosysteem van het Business Application Platform om services aan te bieden voor de Apigee- en AppSheet-producten van Google Cloud. Het versnelde succes van SoftServe met Apigee is geworteld in de sterke overtuiging van het bedrijf over de kracht van Google Cloud.

“Deze erkenning door Apigee als hun 2020 Emerging Partner of the Year is een grote eer voor SoftServe en ons Apigee-serviceteam”, aldus David White, VP, Digital Platforms bij SoftServe. “Met name het vermogen van SoftServe om Apigee en Anthos met succes te leveren aan complexe multi-cloud- en on-premise-systemen levert een enorme meerwaarde op voor onze klanten tijdens hun digitale transformatie. We waarderen de focus van Google Cloud op partners die hun klanten uitstekende resultaten opleveren.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Paul Jones
Senior Manager, Analyst and Public Relations
pjone@softserveinc.com
512-796-7358

Contacts

Paul Jones
Senior Manager, Analyst and Public Relations
pjone@softserveinc.com
512-796-7358