Monument Re voltooit de overname van de levensactiviteiten van de Charles Taylor Group op het eiland Man

HAMILTON, Bermuda--()--Monument Re heeft vandaag aangekondigd dat het de overname van de levens- en investeringsactiviteiten van de Charles Taylor Group op het eiland Man heeft afgerond, na ontvangst van de goedkeuring van de Isle of Man Financial Services Authority en geen bezwaar van de Bermuda Monetary Authority.

LCL International Life Assurance Company Limited is omgedoopt tot Monument International Life Assurance Company Limited en is de kernentiteit voor levensverzekeringen op het eiland Man.

Over de Charles Taylor Group

Charles Taylor biedt verzekeringsdiensten, claim- en technologische oplossingen aan alle partijen op de wereldwijde verzekeringsmarkt. Zijn technische expertise, technologische tools en brede oplossingen stellen zijn klanten in staat om beter te presteren door de complexiteit en uitdagingen in elke fase en elk aspect van de levenscyclus en het operationele model van verzekeringen aan te pakken.

Charles Taylor heeft circa 3.100 medewerkers in dienst op meer dan 120 locaties verspreid over 30 landen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika. Het heeft het vertrouwen verdiend van een gevarieerd, 'bluechip' internationaal klantenbestand dat nationale en internationale verzekeringsbedrijven omvat, onderlinge verzekeringsbedrijven, verzekeringsmaatschappijen die behoren tot een concern, MGA's, Lloyd's syndicaten en herverzekeraars, samen met tussenpersonen, distributeurs en bedrijfsverzekerden.

www.charlestaylor.com

Over Monument Re

Monument Re Limited is een herverzekeraar van levensverzekeringen en een verzekeringsholding met een aanwezigheid in Bermuda, Ierland, België, Luxemburg, Nederland, het eiland Man en Guernsey, met filialen in Spanje, Italië, Frankrijk en Duitsland. Monument Re opereert als herverzekeraar en verwerver van vermogensintensieve Europese portefeuilles. Via deze strategie neemt Monument Re op eigendommen gebaseerde risico’s aan binnen zijn risicobehoefte en beheert het deze activiteiten of portfolio's efficiënt.

Monument Re staat onder groepstoezicht van de Bermuda Monetary Authority.

Ga voor meer informatie naar www.monumentregroup.com of neem contact op met Fiona Davies op info@monumentregroup.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Philippa Ushio
Prosek Partners
+1 858 373 7052
pro-charlestaylor@prosek.com

Contacts

Philippa Ushio
Prosek Partners
+1 858 373 7052
pro-charlestaylor@prosek.com