SOSLAB's LiDAR ‘ML’ voor auto wint de CES Innovation Award

Fish-eye Solid-state LiDAR uitgebracht op CES 2021.

GWANGJU, Zuid-Korea--()--SOSLAB dat gespecialiseerd is in LiDAR, heeft de CES 2021 Innovation Awards gewonnen op 's werelds grootste elektronicabeurs' CES 2021 'voor zijn Solid-state LiDAR ‘ML’ voor auto's.

De CES Innovation Awards worden uitgereikt door ongeveer 50 deskundige juryleden die elk jaar de meest innovatieve producten in 28 categorieën selecteren. De producten die voor deze innovatieprijs zijn geselecteerd, worden op 11 januari getoond op de CES Innovation Showcase.

SOSLAB’s Solid-state LiDAR ‘ML’ voor autonome voertuigen heeft de Innovation Awards gewonnen in de categorie Vehicle Intelligence & Transportation. Deze onderscheiding erkent de voortreffelijkheid van dit product ML: Compacte LiDAR zonder bewegende onderdelen binnenin, waardoor de voertuigsensor eenvoudiger kan worden ingezet in termen van grootte, gewicht en stabiliteit.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

SOSLAB
Ellie Yeojin Kim / Marketing Manager
+82-62-973-5051
ellie.kim@soslab.co

Contacts

SOSLAB
Ellie Yeojin Kim / Marketing Manager
+82-62-973-5051
ellie.kim@soslab.co