Thon Hotels rond investeringsplan Thon Hotel Bristol Stephanie af vóór eind 2020

Thon Hotel Bristol Stephanie (Photo: Business Wire)

BRUSSEL--()--Thon Hotel Bristol Stephanie kondigt het einde aan van een omvangrijk investeringsplan, gericht op technische, esthetische, veiligheids- en duurzaamheidsaspecten, rond eind december 2020.

Gelegen aan de Avenue Louise, in de meest trendy winkel- en zakenwijk van Brussel, is het Thon Hotel Bristol Stephanie ideaal gesitueerd voor een zakelijk verblijf of gezinsuitje in Brussel. Het hotel maakt deel uit van de Noorse keten Thon Hotels. Met hun slogan ‘voeg kleur toe aan je dag’, willen zij positieve energie en geloof in de toekomst uitstralen. Reden waarom vernieuwing, duurzaamheid en design de afgelopen drie jaar centraal stonden.

De grote renovaties in 2018 betroffen de restauratie van de gevel, vervanging van ramen en raamkozijnen, installatie van een 7-persoons sauna en de bouw van een nieuwe fitnessruimte met apparatuur van Technogym.

In 2019 volgde de renovatie van de vergaderzalen, de hoofdgang en de openbare toiletten, installatie van nieuwe CCTV in het hele pand en installatie van extra brandwerende deuren voor alle liften op alle verdiepingen.

In 2020 zijn de gangen en 50 kamers gerenoveerd (nieuw kamertype: 25 deluxe kamers met sauna en een royal suite) inclusief 2 kamers voor PBM (personen met beperkte mobiliteit), zijn er terrasscheidingen, een warmtekrachtkoppelingssysteem en zonnepanelen geïnstalleerd en zijn de lichten van de 4 verdiepingen tellende parkeergarage vervangen door led-verlichting. Ook het GP1- (voor luchtventilatie en temperatuur in restaurant, gang, lobby en administratieve kantoren) en het verwarmingssysteem zijn vervangen.

De laatste werkzaamheden bestonden uit de installatie van een nieuwe draaideur en renovatie van de receptie.

Dankzij de bovenstaande investeringen is Thon Hotel Bristol Stephanie niet alleen dé plek voor een zakelijk of vrijetijdsbezoek aan Brussel, maar is het ook een van de meest ecologische hotels van Brussel geworden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Thon Hotels :
Emma Lemaître
Marketing and Brand Leader
02/200 39 04
emma.lemaitre@thonhotels.be

Contacts

Thon Hotels :
Emma Lemaître
Marketing and Brand Leader
02/200 39 04
emma.lemaitre@thonhotels.be