Chengdu lanceert online tentoonstelling van geschiedenis en cultuur om culturele banden met Europese landen te versterken

On November 24, Gao Zhigang (center), Director of Chengdu Chronicles Compilation Committee at Chengdu Chronicles Office, and other guests attend the launching ceremony of Chengdu History and Culture Overseas Virtual Exhibition. (Photo: Business Wire)

CHENGDU, China--()--De lanceringsceremonie van Chengdu History en Culture Overseas Virtual Exhibition werd op 24 november gehouden door de Chengdu Chronicles Compilation Committee in het Chengdu Chronicles Office. Het evenement, samen met de onthullingsceremonie van Chengdu Chronicles Culture Overseas (Europe) Exchange Cooperation, werd bijgewoond door vooraanstaande gasten in veel Europese landen, waaronder Nederland, Duitsland en Belgiƫ via video en onlineverbindingen.

Chengdu History en Culture Overseas Virtual Exhibition zal ook worden gelanceerd op grote buitenlandse mediaplatforms voor publiek over de hele wereld.

Gao ZhiGang, directeur van het Chengdu Chronicles Compilation Committee, zei in zijn toespraak dat Chronicles, als gezaghebbend materiaal samengesteld door de lokale overheid om de lokale geschiedenis volledig weer te geven, een unieke en onvervangbare rol speelt in de erfenis en bescherming van de lokale geschiedenis en cultuur. Het evenement werd gehouden om de unieke schat van Chengdu Chronicles en de Chinese beschaving met de wereld te delen en om deze te verrijken en te ontwikkelen door middel van culturele uitwisselingen en wederzijds leren met andere delen van de wereld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Wei Wang
info@xinhuaeurope.com

Contacts

Wei Wang
info@xinhuaeurope.com