Xinhuanet: Chengdu’s Talent Appeal stimuleert de omarming van de wereld door de stad

Xu Wen, head of Southwestern business at PwC’s Chengdu branch, takes a media interview (Photo: Business Wire)

CHENGDU, China--()--“Chengdu trekt steeds meer bekwaam talent en ondernemers aan om te integreren, vestigen en bedrijven te starten in de stad. De stad wordt steeds aantrekkelijker, wat op zijn beurt de internationale ontwikkeling verder bevordert,” aldus Xu Wen, hoofd van Southwestern Business bij PwC’s Chengdu-filiaal.

In het rapport “City of Opportunity 2020” dat PwC dit jaar publiceerde, stond Chengdu op de 5e plaats in China, alleen overtroffen door Beijing, Shanghai, Guangzhou en Shenzhen. Xu ziet het grote voordeel van Chengdu als een ‘nieuwe eerstelijnsstad’ weerspiegeld in de aantrekkingskracht van de stad op bekwaam talent. “Nu de Chinese economie een transformatie en verbetering ondergaat, worden innovatiemogelijkheden steeds belangrijker. In deze context is het cultiveren van ontwikkelingsvoordelen een cruciale kwestie voor elke stad, wat betekent dat het beste talent moet worden aangetrokken.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Wei Wang
info@xinhuaeurope.com

Contacts

Wei Wang
info@xinhuaeurope.com