Set van acht flessen met verouderde premium sake voor 2,02 miljoen yen! Door de “Tokisake Association”, creëert de waarde van oud Japans belang voor de wereld. Online reserveren begint op 24 november (dinsdag)

The new product "Toki no Shirabe" set (Photo: Business Wire)

KYOTO, Japan--()--De Tokisake Association (gevestigd in de prefectuur Kyoto, president, Tokubee Masuda) werd opgericht in augustus 2019 met als doel de cultuur van verouderde sake nieuw leven in te blazen en de waarde van sake voor de wereld te vestigen en verder te vergroten.

Het bedrijf zal het duurste product in de geschiedenis van de Japanse sake, “Toki no Shirabe”, verkopen in een gelimiteerde oplage van 20 sets van 8 flessen (720 ml) voor 2.020.000 yen, voor binnenlandse en internationale klanten om de oprichting van de Vereniging.

Naast zeven flessen geheime sake die worden gecommercialiseerd door elk van de zeven brouwerijen die de stichtende leden van de vereniging zijn, is een andere zeer zeldzame fles een assemblage (blend) door de wereldberoemde sommelier Mr.Shinya Tasaki, om een beperkte oplage te voltooien. van acht flessen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

The Tokisake Association
PR: Tomoko Takiguchi
Email:  info@greencreate.jp

Contacts

The Tokisake Association
PR: Tomoko Takiguchi
Email:  info@greencreate.jp