Wipro neemt Encore Theme Technologies Private Limited over, een gespecialiseerde Finastra-softwarepartner in financiële dienstverlening

Wipro wordt een van Finastra’s grootste handelsfinanciering partners wereldwijd

BANGALORE, India--()--Wipro Limited (NYSE: WIT, BSE: 507685, NSE: WIPRO), een toonaangevend wereldwijd bedrijf op het gebied van informatietechnologie, consulting en bedrijfsprocessen, heeft vandaag aangekondigd dat het een definitieve overeenkomst heeft getekend om Encore Theme Technologies Private Limited (Encore Theme) over te nemen, een specialist in het leveren van SaaS- en Cloud-oplossingen in financiële dienstverlening.

In het afgelopen decennium heeft Encore Theme – met het hoofdkantoor in Chennai, India – zich exclusief gericht op de implementatie van een brede reeks Trade Finance-oplossingen, ontwikkeld door Finastra, een van ‘s werelds grootste fintechs, bij financiële instellingen in het Midden-Oosten, Afrika, India en Azië-Pacific. Ze hebben met succes meer dan 75 grootschalige Finastra Trade Finance-projecten opgeleverd voor banken in deze regio’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Wipro Media Contact:
Purnima Burman
Wipro Limited
purnima.burman@wipro.com

Contacts

Wipro Media Contact:
Purnima Burman
Wipro Limited
purnima.burman@wipro.com