Sabio Group stelt Matt Tuson aan als Chief Commercial Officer

Tuson sluit zich aan bij CX-oplossingsspecialist om de wereldwijde groeistrategie te stimuleren

Europe's leading full service CX provider, Sabio Group, appoints Matt Tuson as Chief Commercial Officer (Photo: Business Wire)

Europe's leading full service CX provider, Sabio Group, appoints Matt Tuson as Chief Commercial Officer (Photo: Business Wire)

LONDEN--()--Sabio Group Europe’s toonaangevende full-service CX-leverancier, heeft Matt Tuson aangesteld als Chief Commercial Officer. Hij brengt bewezen ervaring op het gebied van uitvoerend leiderschap, verkoop en bedrijfsuitbreiding naar Sabio, met meer dan 25 jaar ervaring in het stimuleren van grote verkoopgroei voor cloud- en CX-organisaties bij meerdere leveranciers.

Matt komt bij Sabio van Conga, specialist in digitale documenttransformatie, waar hij, tijdens zijn ambtsperiode als SVP en EMEA Managing Director, het team leidde om het aantal boekingen te verviervoudigen. Daarvoor was hij Chief Revenue Officer bij door PE ondersteunde IRIS-software. Zijn CX-ervaring werd opgedaan bij de hypergroeiende Cloud Contact Center-provider NewVoiceMedia, waar hij EVP Worldwide Sales was; van de wereldwijde marktleider Salesforce, waar hij diende als AVP Service Cloud, leiding gaf aan de verkoopdistributie voor EMEA en bijna tien jaar bij RightNow Technologies, waar hij diende als EMEA Vice President voordat het bedrijf werd overgenomen door Oracle in 2011.

“Nu steeds meer merken de noodzaak erkennen om hun CX-activiteiten te transformeren door middel van digitale processen, automatisering en verbeterd zakelijk inzicht, is Sabio zeer goed geplaatst om hen te ondersteunen bij deze transitie”, aldus Matt Tuson. “Sabio is vastbesloten om de leidende CX-fullserviceprovider te worden bij meerdere leveranciers in al zijn belangrijkste markten. Ik geloof in deze visie en ik kijk ernaar uit om lid te worden van het Sabio-team en de voorspelbaarheid en consistentie te stimuleren die we in het hele bedrijf nodig hebben om onze commerciële doelen te bereiken.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Cheryl Billson
Tel: +44(0)7791 720460
cheryl.billson@commacomms.com

Contacts

Cheryl Billson
Tel: +44(0)7791 720460
cheryl.billson@commacomms.com