IDEMIA en Resa Airport Data Systems werden door VINCI-luchthavens gekozen om een wereldprimeur te bedenken: een volledig contactloze en op biometrie gebaseerde passagierservaring op de luchthaven Lyon Saint-Exupéry

  • IDEMIA, marktleider op het gebied van biometrische beveiligingsoplossingen, en Resa Airport Data Systems (RESA), een toonaangevende integrator van luchthavensystemen, zullen hun krachten bundelen om de Lyon Saint-Exupéry-luchthavenexploitant Vinci Airports een contactloze oplossing te bieden die uitsluitend draait op biometrische gegevens van passagiers vanaf de registratie tot en met aan het instappen van vliegtuigen.
  • Gezichtsherkenningstechnologie in combinatie met automatische poorten van de nieuwste generatie zorgt voor een soepele, naadloze en veilige luchthavenervaring die rekening houdt met de huidige vereisten voor sociale afstanden.
  • Vanaf 15 oktober 2020 wordt een proefperiode van een jaar uitgevoerd voor vluchten binnen de EU. Passagiers die vanaf Lyon Saint-Exupéry Airport naar Portugal vertrekken met TAP- en Transavia-vluchten, zullen de eersten zijn die van deze contactloze optie profiteren.

(Photo: Business Wire)

COURBEVOIE, Frankrijk--()--Een wereldprimeur, op afstand gebaseerde biometrische passagiersregistratie via smartphones geeft passagiers een vlottere en contactloze ervaring, van ID-registratie tot aan boord. De gezichten van passagiers – een echte Open Sesame op de hele luchthaven – worden thuis opgenomen op Mona, de smartphone-app van Lyon Airport. Passagiers die zich vooraf hebben aangemeld, kunnen hun reisdocumenten opbergen terwijl ze ongehinderd de luchthaven passeren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press:
IDEMIA: Hanna Sebbah - idemia@havas.com

RESA: Cécile Simond-Pion, Communication and Events
marketing@resa.fr
+33 (0)2 51 24 70 00

Contacts

Press:
IDEMIA: Hanna Sebbah - idemia@havas.com

RESA: Cécile Simond-Pion, Communication and Events
marketing@resa.fr
+33 (0)2 51 24 70 00