Workiva sluit Amplify 2020 af: wereldwijde conferentie omgevormd tot een virtuele ervaring voor meer dan 6.000 deelnemers in 60 landen

AMES, Iowa--()--Workiva Inc. (NYSE:WK), het bedrijf dat complex werk vereenvoudigt, heeft zijn grootste jaarlijkse conferentie, Workiva Amplify, afgerond na drie dagen vol ongelooflijke virtuele ervaringen. Meer dan 6.000 deelnemers uit meer dan 60 landen namen deel aan 42 door klanten, partners en Workiva geleide sessies gericht op het oplossen van de universele uitdagingen van de complexiteit van data, processen en rapportage.

"Het recordaantal bezoekers van dit jaar bij Amplify onderstreept het belang dat organisaties hebben gehecht aan het gebruik van cloudplatforms om meer transparantie mogelijk te maken, vertrouwen te wekken en processen te stroomlijnen," aldus Marty Vanderploeg, CEO van Workiva. "We zijn er trots op dat Amplify een plaats blijft waar onze klanten toegang hebben tot innovatieve technologie en inzichten die hen helpen hun organisatie met vertrouwen vooruit te stuwen."

Hoogtepunten van Workiva Amplify 2020 zijn onder meer:

Vertrouw op een tijdperk van transformatie

Tijdens de algemene Amplify-sessie kwamen leiders en klanten van Workiva naar voren die de behoefte aan stabiliteit en ervaring benadrukten bij het opbouwen van vertrouwen in bedrijfsgegevens en -processen in een tijdperk van transformatie.

Workiva-klanten Allstate, Newell Brands, Takeda en meer deelden hoe ze het Workiva-platform hebben gebruikt om verbonden ecosystemen in hun organisaties te creëren, te voldoen aan regelgeving, controles en rapportageprocessen in recordtijd te implementeren en hun bedrijf te transformeren.

Vice-voorzitter en Managing Director bij Morgan Stanley, Carla Harris, en auteur en Oxford University Trust Fellow, Rachel Botsman, leidden een keynotesessie over vertrouwen, leven en leiderschap, waarbij de aanwezigen strategieën kregen om effectievere leiders te worden.

Verbeteringen in het Workiva-platform

Experts van Workiva wezen op de verbeteringen die het Workiva-platform het afgelopen jaar heeft ondergaan en waarmee de uitdagingen van complex werk worden opgelost.

Wdata Chains, een nieuwe automatiseringsmogelijkheid waarmee gebruikers van het Workiva-platform lineaire reeksen taken en gebeurtenissen kunnen maken en beheren, behoorde tot de nieuwste automatiseringsonderdelen die werden getoond. Wdata Chains maakt verbinding met externe systemen en automatiseert gegevensupdates voor elk rapport binnen het Workiva-platform. Dit bespaart de Workiva-klant tijd en geeft nog meer vertrouwen in het rapportageproces.

Waarde toevoegen met het Workiva-partnerecosysteem

Op dag twee van de conferentie onderzochten de aanwezigen hun algemene digitale transformatiestrategie en leerden ze hoe het partnerecosysteem van Workiva hen kan helpen hun doelen te bereiken.

Workiva-experts hebben wereldwijd meer dan 75 adviesbureaus aangekondigd, waaronder toonaangevende top 50 accountantskantoren en drie van de Big Four accountantskantoren, die beschikbaar zijn om Workiva-klanten te helpen bij het uitbreiden van hun gebruik van het platform. In 12 wereldwijde sessies kwamen technologie- en adviespartners aan bod die 'best practices' deelden voor het verbeteren van wereldwijde wettelijke rapportage, verzekeringsrapportage, naleving van Sarbanes-Oxley en meer.

Workiva helpen anderen te helpen

Tijdens de conferentie werden Amplify-deelnemers aangemoedigd om op hun favoriete goede doel te stemmen die een donatie van $ 25.000 van Workiva ontvangen. De organisatie met de meeste stemmen was The Global FoodBanking Network (GFN). GFN is een internationale non-profitorganisatie die werkt aan een hongervrije toekomst in meer dan 40 landen door voedselbanken te ondersteunen, te verenigen en te versterken.

De Workiva Amplify keynote is nu beschikbaar op workiva.com. De volledige conferentie is toegankelijk door u aan te melden en on-demand te kijken op workiva.com/amplify tot en met 31 december 2020.

Over Workiva

Workiva Inc. (NYSE: WK) vereenvoudigt complex werk voor duizenden organisaties wereldwijd. Klanten vertrouwen op het open, intelligente en intuïtieve platform van Workiva om gegevens, documenten en teams met elkaar te verbinden. Het resultaat: verbeterde efficiëntie, meer transparantie en minder risico. Lees meer op workiva.com.

Vraag een Workiva-demo aan: www.workiva.com/request-demo

Lees de Workiva-blog: www.workiva.com/blog

Volg Workiva op LinkedIn: www.linkedin.com/company/workiva

Vind Workiva leuk op Facebook: www.facebook.com/workiva/

Volg Workiva op Twitter: www.twitter.com/Workiva

Volg Workiva op Instagram: www.instagram.com/workivalife

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media:
Kevin McCarthy
Workiva Inc.
(515) 663-4471
press@workiva.com

Contacts

Contactpersoon voor de media:
Kevin McCarthy
Workiva Inc.
(515) 663-4471
press@workiva.com