International WELL Building Institute lanceert formeel WELL v2

Gegradueerde versie van WELL v2 vertegenwoordigt de groei en evolutie van de meest dynamische, veerkrachtige en grondig geteste en doorgelichte versie van de WELL Building Standard (WELL)

NEW YORK--()--Na twee jaar van uitgebreide ontwikkeling, in-gebruikstoepassing en beoordeling, heeft het International WELL Building Institute (IWBI) vandaag formeel de nieuwste versie van de WELL Building Standard gelanceerd – WELL v2. De pas afgestudeerde standaard is de meest veerkrachtige en responsieve versie van het beoordelingssysteem van IWBI tot nu toe en dient als de basis waarop het hele WELL-ecosysteem is gebouwd.

“Betere gebouwen, levendige gemeenschappen en sterkere organisaties vormen de kern van onze missie sinds we WELL in 2014 lanceerden”, aldus Rick Fedrizzi, voorzitter en CEO van IWBI. “Het was een lange weg om hier te komen, maar we hebben bevestigd dat WELL v2 onverbiddelijk sterk, robuust en veerkrachtig is bij elke uitdaging. Van een wereldwijde pandemie tot sociale rechtvaardigheid, WELL v2 is een relevant, schaalbaar en wereldwijd beoordelingssysteem gebleken dat responsief, inclusief, technisch robuust, klantgericht en toepasbaar is voor elke organisatie of type ruimte. ”

Contacts

Judith Webb,  media@wellcertified.com

Contacts

Judith Webb,  media@wellcertified.com