Andersen Global zet expansie in Latijns-Amerika voort met toevoeging van Kenswil & Co.

SAN FRANCISCO--()--Andersen Global versterkt zijn aanwezigheid in Latijns-Amerika met de toevoeging van een samenwerkende firma in Suriname, Kenswil & Co, en verstevigt zo zijn belasting- en juridische capaciteiten in de noordoostelijke regio van Zuid-Amerika.

Met bijna 15 jaar ervaring leidt oprichter en kantoordirecteur Siegfried Kenswil het in Paramaribo gevestigde belasting- en advocatenkantoor, dat zich specialiseert op het gebied van olie en gas en mijnbouw, en ruime ervaring heeft met inbound- en outbound-structurering, belastingadvies en naleving, juridisch advies en naleving, en corporate governance-advies. Het klantenbestand van de firma omvat multinationale bedrijven, internationale en lokale middelgrote bedrijven en particuliere cliënten.

“We zijn toegewijd aan het zo efficiënt mogelijk voorzien in de behoeften van onze cliënten, en zijn trots op onze innovatieve oplossingen van wereldklasse,” zei Siegfried. “We kijken ernaar uit om samen te werken met Andersen Global, omdat het platform van de organisatie ons in staat zal stellen om onze cliënten een naadloze, geïntegreerde benadering van belasting- en juridische diensten te bieden, ongeacht landsgrenzen.”

“We breiden geleidelijk onze mondiale voetafdruk uit en onze samenwerking met Kenswil & Co. is weer een sterke aanvulling op ons platform in Latijns-Amerika en het Caribisch gebied,” zei Mark Vorsatz, Chairman van Andersen Global en CEO van Andersen. “Siegfried en zijn team vullen onze bestaande aangesloten en samenwerkende firma’s aan, zowel regionaal als wereldwijd, en hun branchekennis en passie voor rentmeesterschap geeft ons vaste voet in Suriname.”

Andersen Global is een internationale vereniging van juridisch zelfstandige, onafhankelijke aangesloten bedrijven bestaande uit fiscale en juridische professionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 6.000 professionals en heeft een aanwezigheid op meer dan 182 locaties via aangesloten firma’s en samenwerkende firma’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700

Contacts

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700