Esri is door independent market research firm uitgeroepen tot leider in het rapport van Location Intelligence Platforms

REDLANDS, Calif.--()--Esri, de wereldleider in GIS, locatie-informatie en kaarttechnologie, heeft vandaag aangekondigd dat het onafhankelijke marktonderzoeksbureau Forrester het bedrijf heeft erkend in de Forrester Wave: Location Intelligence Platforms, Q2 2020 Evaluation. Het rapport erkent het leiderschap van Esri op het gebied van technologie voor locatie-intelligentie en benadrukt de toewijding van het bedrijf op lange termijn voor de ontwikkeling van een gedeelde wereldwijde geospatiale infrastructuur.

Het Forrester-rapport merkt op: “De belangrijkste kracht van Esri’s platform is de complete set van locatie-intelligentiecapaciteiten. Het heeft diepte en kracht op meerdere gebieden, waaronder gegevensbeheer, dataproducten, ruimtelijke visualisatie en analyse, en uitvoering van locatie-intelligentie.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jo Ann Pruchniewski
Public Relations, Esri
Mobile: 301-693-2643
Email: jpruchniewski@esri.com

Contacts

Jo Ann Pruchniewski
Public Relations, Esri
Mobile: 301-693-2643
Email: jpruchniewski@esri.com