Fashion Concept GmbH: Jeremy Meeks lanceert zijn eigen modemerk

Amerikaans topmodel Jeremy Meeks viert enorm succes in Las Vegas en New York met zijn nieuwe modecollectie. Deze twee optredens op het internationale podium hebben flinke opschudding veroorzaakt

MANNHEIM, Duitsland--()--Zoals Fashion Concept GmbH exclusief in december 2019 meldde, presenteert het Duitse modebedrijf nu het eerste 'high fashion' label van het Amerikaanse topmodel Meeks. Binnenkort is de collectie niet alleen te zien, maar kan ook gedragen worden: de eerste modecollectie komt in de zeer nabije toekomst op de markt.

Enkele dagen geleden werd de collectie van het topmodel gepresenteerd in Las Vegas en New York. De Jeremy Meeks-collectie heeft een sensatie veroorzaakt op beide internationale topevenementen met meer dan 300.000 professionals uit de industrie, geïnteresseerde partijen en bezoekers van over de hele wereld. De serie is ontworpen door het topontwerpteam en Meeks was persoonlijk beschikbaar voor de campagne. Op Instagram toonde Jeremy Meeks zelf een deel van de meest exclusieve kleding. In het assortiment: T-shirts, sweatshirts, hoodies, lederwaren en accessoires, die onder andere zijn initialen bevatten.

De lancering van de collectie vertegenwoordigde een droom die uitkwam voor Jeremy Meeks. "Het ontwerpteam heeft hard gewerkt om mijn visie en stijl in deze firstfashion-serie weer te geven. Ik ben dankbaar en trots," verklaarde de Amerikaanse topster Meeks in een persbericht.

De volgende modeshow vindt plaats in Moskou. Voor de marktlancering die gepland is voor het tweede kwartaal van dit jaar, zullen speciaal geproduceerde beeldtrailers en campagnemotieven op grote schaal worden gepost op alle sociale mediakanalen en ook op tv uitgezonden.

Fashion Concept GmbH, dat werkt met zowel jonge talenten als grote namen in de mode-industrie, heeft zich in dit nieuwe jaar onderscheiden dankzij het partnerschap met Pegasus Development AG. Het Duitse modebedrijf heeft onlangs de lancering aangekondigd van een modecollectie in samenwerking met de meest succesvolle Duitse tennisspeler Boris Becker. De eerste creaties zullen verkrijgbaar zijn vanaf eind april 2020.

Samen met de investering en samenwerking met Pegasus Development AG wil Fashion Concept GmbH merken, kopers, sourcingmanagers en industrieprofessionals op één niveau bijeenbrengen. Een constante bron van inspiratie, inzichten in de sector en trendgerichte inhoud worden aangeboden, die overeenkomen met de huidige trends en zijn bedoeld om een optimale marktintroductie te garanderen.

Juridische openbaarmaking:
Fashion Concept GmbH
Dynamostraße 13,
68165 Mannheim
Telefoon: 49 621 877 54977
E-mail: info@fashion-concept.com
Managing Director: Oguzhan Dertli
Handelsregisternummer: HRB 726429

Einde van mediabericht

Uitgever: Fashion Concept GmbH
Sleutelwoord(en): enterprise

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Naam: Oguzhan Dertli
Tel.: 00905392010251
E-mail: ahmet@fashion-concept.com

Contacts

Naam: Oguzhan Dertli
Tel.: 00905392010251
E-mail: ahmet@fashion-concept.com