Zynga maakt financiële resultaten van het vierde kwartaal en van het gehele jaar 2019 bekend

Meldt hoogste kwartaal- en jaaromzet en boekingen in de geschiedenis van Zynga

Beste operationele cashflow sinds 2011 van $ 263 miljoen, een stijging van 56% jaar-op-jaar

Een sterke uitvoering in 2019 biedt momentum voor verdere groei in 2020

Download

Q4 2019 Zynga Quarterly Earnings Letter

SAN FRANCISCO--()--Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA) maakte vandaag de financiële resultaten voor het vierde kwartaal en volledige jaar eindigend op 31 december 2019 bekend door de driemaandelijkse winstbrief van het management voor Q4 2019 op zijn website voor investeerdersrelaties te plaatsen. Zie de bijgevoegde driemaandelijkse winstbrief of ga naar http://investor.zynga.com/financial-information/quarterly-results voor toegang tot de brief.

Onze sterke prestaties in het vierde kwartaal hebben voor een uitstekende afsluiting van het jaar voor Zynga gezorgd. Live-diensten vormen de basis van onze meerjarige groeistrategie en waren de belangrijkste drijfveer voor onze hoogste jaarlijkse omzet en boekingen ooit”, aldus Frank Gibeau, Chief Executive Officer van Zynga. “Ons momentum in 2019 heeft ons voor verdere groei in 2020 gepositioneerd. We verwachten dat we onze portfolio met live services zullen uitbreiden van vijf naar zes eeuwige franchises en het potentieel hebben om in de tweede helft van dit jaar nieuwe titels te lanceren. Om de groei verder te versnellen, zien we meer mogelijkheden om getalenteerde teams en franchises over de hele wereld te verwerven.”

Het management van Zynga belegt ook een conferentiegesprek om 13:30 uur. Pacific Time (16.30 uur Eastern Time) vandaag om de bedrijfsresultaten te bespreken. Tijdens het gesprek kunnen vragen worden gesteld en Zynga zal op zoveel mogelijk vragen reageren.

Het conferenctiegesprek is toegankelijk via http://investor.zynga.com - een herhaling zal beschikbaar zijn op de website na het gesprek - of via het onderstaande inbelnummer:

  • Tolvrije inbelnummer: (800) 537-0745
  • Internationale inbelnummer: (253) 237-1142
  • Conferentie-ID: 7576703

Over Zynga Inc.

Zynga is wereldleider in interactief entertainment met een missie om de wereld via games te verbinden. Tot op heden hebben meer dan een miljard mensen de franchises van Zynga gespeeld, waaronder CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Words With Friends™ en Zynga Poker™. Zynga’s games zijn beschikbaar in meer dan 150 landen en kunnen wereldwijd op sociale platforms en mobiele apparaten worden gespeeld. Het bedrijf, opgericht in 2007, heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco en verdere locaties in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, India, Turkije en Finland. Ga voor meer informatie naar www.zynga.com of volg Zynga op Twitter, Instagram, Facebook of de blog van Zynga.

Toekomstgerichte uitspraken

Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen met betrekking tot, onder andere, de bedrijfsgroei en de lancering van nieuwe titels. Toekomstgerichte uitspraken omvatten vaak woorden zoals ‘perspectief’, ‘verwacht’, ‘gepland’, ‘voornemens’, ‘zullen’, ‘anticiperen’, ‘geloven’, ‘target’, ‘verwachten’, en andere termen met betrekking in de toekomende tijd die in het algemeen toekomstgericht zijn. De verwezenlijking of het succes van de zaken zoals beschreven door dergelijke toekomstgerichte uitspraken omvatten belangrijke risico’s, onzekerheden en veronderstellingen. In dergelijke toekomstgerichte uitspraken, die gebaseerd zijn op informatie die ons ter beschikking stond op de datum van dit bericht, moet geen overmatig vertrouwen worden gesteld. Wij nemen geen verplichting op ons om dergelijke uitspraken te actualiseren. Meer informatie over deze risico’s, onzekerheden en veronderstellingen zijn, of zullen, in meer detail worden beschreven in onze publieke deponeringen bij de Securities and Exchange Commission (de ‘SEC’), waarvan kopieën verkregen kunnen worden door de website van onze Investor Relations te bezoeken via http://investor.zynga.com of de website van de SEC op www.sec.gov.

Noot van de redactie

Bezoek om B-roll beeldmateriaal en centrale kunst van Zynga’s games te downloaden http://bit.ly/ZyngaQ42019

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investor Relations:
Rebecca Lau
Investors@zynga.com

Pers:
Sarah Ross
Sarah@zynga.com

Contacts

Investor Relations:
Rebecca Lau
Investors@zynga.com

Pers:
Sarah Ross
Sarah@zynga.com