Reblaze Technologies Ltd. kondigt met veel genoegen samenwerking met Nederlandse Us Media aan

TEL AVIV--()--Als onderdeel van de voortdurende wereldwijde uitbreiding van Reblaze ondertekende Reblaze een nieuwe strategische samenwerkingsovereenkomst met Us Media, een toonaangevende dienstverlener voor digitale oplossingen in Nederland.

Na de opening van kantoren in Singapore en de Verenigde Staten werkt Reblaze hard aan vergroting van het mondiale bereik. De onderneming bundelt de krachten met toonaangevende partners om klanten de beste oplossingen te bieden om hun webassets te beschermen. Reblaze gaat samenwerkingen aan met lokale dienstverleners die de producten van Reblaze leveren aan de lokale markt.

“We zochten de beste dienstverlener om de waarden van Reblaze te vertegenwoordigen en de beste ondersteuning te bieden aan de lokale markt”, aldus Eyal Hayardeny, CEO en medeoprichter van Reblaze. “Us Media was de logische keuze voor Nederland, zij hebben niet alleen naam gemaakt als digitale dienstverlener, maar hebben bij alles wat ze doen het succes van hun klanten voor ogen. En dat is waar Reblaze naar op zoek was.”

Over Us Media:

Softwareonderneming Us Media werd opgericht in 1997 en is gevestigd in Amsterdam. Met tientallen jaren ervaring biedt de onderneming uiteenlopende technische en creatieve diensten voor B2B- en B2C-klanten. Us Media bouwt innovatieve softwareplatformen waarbij de nadruk ligt op Web, Mobile, Cloud & Security. Tot de diensten behoren onder andere cloud-native applicaties, webapplicaties, grote websites en complexe IT-oplossingen. Klanten zijn start-ups, multinationals, overheden, non-profitorganisaties en meer.

Voor meer informatie over Us Media: https://www.usmedia.nl

Over Reblaze:

Reblaze is een cloudplatform voor webbeveiliging met een compleet en uitgebreid beveiligingsschild voor websites en webapplicaties. Vijandig verkeer wordt geblokkeerd in de cloud vóórdat het het beveiligde netwerk bereikt.

Reblaze is een complete webbeveiligingsoplossing met next-gen WAF, DoS- en DDoS-bescherming, botdetectie, scrapingpreventie, CDN, load balancing en meer.

Het platform biedt een unieke combinatie van voordelen. Machine learning zorgt voor een nauwkeurige, zichzelf verbeterende bedreigingsdetectie. Dedicated Virtual Private Clouds waarborgen maximale privacy. Eersteklas infrastructuur garandeert optimale prestaties. Fijnkorrelige ACL's maken precieze verkeersregeling mogelijk. Een intuïtieve web-based console regelt verkeersstromen in realtime. Een proefperiode van een maand geeft u de kans om kennis te maken met Reblaze, zonder kosten, risico's of verplichtingen.

Voor meer informatie over Reblaze: https://www.reblaze.com

Contacts

Voor meer persinformatie:
Idan Yatziv, +972523309099, idan@reblaze.com

Contacts

Voor meer persinformatie:
Idan Yatziv, +972523309099, idan@reblaze.com