Nanotronics presenteert nSpec®-systeem met hoge throughput op Semicon Europa

Download

Loading media player...

MÜNCHEN, Duitsland--()--Vandaag zal Nanotronics, de uitvinder van een platform voor industriële inspectie dat AI, automatisering en geavanceerde beeldvorming combineert, exposeren op SEMICON Europa. De beurs vindt van 12 t/m 15 november plaats in München. Nanotronics zal samen met Kitec exposeren op B1139, in Messe München.

"We zullen het nSpec® LS-systeem tentoonstellen," aldus Julie Orlando, Chief Product Officer bij Nanotronics. "Dit systeem is ideaal voor productie-instellingen voor een hoge productie."

nSpec® LS bevat een optie met hoge throughput. Op SEMICON Europa zullen de technici van Nanotroics aantonen hoe AI defecten en interessante kenmerken herkent om het inspectieproces te stroomlijnen.

Met de systemen van Nanotronics kunnen toonaangevende technologiebedrijven halfgeleiders, volgende generatie 3D-chips, innovatieve stoffen en materialen en meer inspecteren. Nanotronics streeft ernaar de opbrengst te verbeteren en het afval te verminderen door het inspectieproces te stroomlijnen.

Plaats
B1139 Messegelände, 81829
München, Duitsland
Dinsdag, 12 nov. 9:00 uur - vrijdag, 15 nov. 16:00 uur

Over Nanotronics

Nanotronics vindt platforms uit die robotica, geavanceerde beeldvorming en geavanceerde AI-platforms combineren om een revolutie teweeg te brengen in procescontrole voor productie en volledige fabrieksautomatisering. Nanotronics ontwikkelt kunstmatige intelligentieplatforms die speciaal zijn getraind voor de unieke inspectiebehoeften van geavanceerde industriële productie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mary Cunney, Nanotronics
+1 212.401.6209
press@nanotronics.co

Jennifer Sanandres, Nanotronics
jennifer@nanotronics.co

Contacts

Mary Cunney, Nanotronics
+1 212.401.6209
press@nanotronics.co

Jennifer Sanandres, Nanotronics
jennifer@nanotronics.co